Видео

Поліграфія для ресторанів та кафе

Поліграфія для ресторанів і кафеКожна людина, відвідуючи кафе, бар або ресторан, в першу чергу переглядає меню. Друк поліграфії для ресторанів і кафе вимагає особливої ​​уваги, так як є його обличчям і допомагає сформувати імідж закладу.

Компанія «РВС-Принт» пропонує замовити поліграфію для ресторанів і кафе в Києві за досить доступними цінами. Протягом довгих років ми друкуємо різні види поліграфії, такі як меню для ресторанів, спеціальні папки меню, фірмові бланки, рекламні листівки, візитки, флаєра, паперові пакети і багато іншого.

Весь цей матеріал постійно розкладається і лунає на столах, маючи властивість зношуватися, і вимагає заміни. Наші досвідчені фахівці пропонують поліграфічні послуги, гарантуючи якість.

Вартість друку залежить від кількості тиражу, типу і щільності паперу, кількості потрібних сторінок в меню і після друкованої обробки. Кожна наша робота індивідуальна і унікальна, тому запам'ятовується не тільки замовнику, а й усім відвідувачам. При друку ми використовуємо тільки такий шрифт, який легко читається, тому не потрібно надягати окуляри, щоб розібрати, що написано.

Також ми пишемо тексти, формуємо образи, підбираємо потрібні шрифти і колірну гамму і створюємо макет, передаючи його в друк. Наші дизайнери розроблять зовнішній вигляд вашої майбутньої поліграфії з нуля. Ми врахуємо всі побажання при розробці та запропонуємо свої варіанти оформлення.

Завдяки сучасному обладнанню і кваліфікованим фахівцям, друк поліграфії виходить високої якості. Дуже важливо щоб інформація, викладена в меню, була доступно, зрозуміло і грамотно написана, картинки із зображенням страв були апетитними, яскравими і барвистими, а саме меню було зручним у використанні і практичним. Друк меню для ресторанів повинна здійснюватися на якісному папері, що б з часом зовнішній вигляд поліграфії не загубився і як можна довше радував своїм привабливим зовнішнім виглядом.

Найпоширеніша технологія нанесення друку - цифрова. Для більш тривалої служби експлуатації використовується матова або глянцева ламінація, яка захищає від різних ушкоджень і забруднень.

Цифровий друк в Києві здійснюється оперативно.

Оформити замовлення ви можете на нашому сайті, що значно заощадить ваш час на пошуки. Наші фахівці зв'яжуться з вами для уточнення всіх нюансів. Ми гарантуємо якість виконаної роботи і готовність в поставлені терміни.

Зручна форма оплати дозволяє зробити як готівковий, так і безготівковий розрахунок. Також, ви можете скористатися службою доставки і розрахуватися на місці. Звертайтеся, будемо раді співпраці.

Замовити поліграфію для ресторанів і кафе ви можете у нас на сайті або в одному з наших двох офісів в Києві: Київ, вул. Академіка Ромоданова 17 (Пугачова), або Київ вул. Бориспільська 9.

Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90 -70.