Видео

Виготовлення наклейок для вашого бізнесу

Виготовлення наклейок для вашого бізнесуНа сьогоднішній день, такий маркетинговий інструмент як наклейки використовується для оформлення товарів, виставках, торгових точках, різних приміщень і презентацій. Наклейка може служити відмінним елементом зовнішньої і внутрішньої реклами. Наклейки можна часто побачити як відмінний засіб залучення уваги на транспорті, на стендах, вітринах і як частина сувенірної продукції.

Виходячи з потреб вашої компанії, друкарня "РВС-Принт" займається виготовленням наклейок на різних матеріалах із застосуванням різноманітних технологій.

Наклейки на паперовій основі. Друк наклейок на паперовій основі часто нашими клієнтами використовуються для маркування різних товарів, наклейки-номерки, наклейки з логотипом, наклейки на конверти і т.д. Наша друкарня займається виготовленням наклейок на паперовій основі офсетним і цифровим способом друку.

Наклейки на основі плівки. Такий вид наклейок більш стійкий до різних погодних умов (перепаду температур, не псуються від води) і використовуються на транспорті, на вітринах, торгових точках і т.д. Якщо мова йде про наклейки з плівки oracal то можливе застосування шовкотрафаретного та широкоформатного способів друку

Декоративні наклейки від "РВС-Принт"

Сучасні наклейки , часто замовляють для реалізації своїх декоративних цілей. Особливі наклейки з фотографіями дуже часто служать для прикраси весільного шампанського або як прикраса пляшки на ювілей. Дуже часто можна зустріти наклейки при оформленні різних урочистих заходів. Наш дизайнер завжди допоможе вам і розробить барвистий і дуже яскравий дизайн наклейки для будь-якої вашої мети.

Які важливі чинники впливають при виробництві наклейок на його ціну?

Дуже часто, клієнти хочуть зрозуміти, що саме впливає на вартість виробництва наклейок, ось основні фактори:

- вид матеріалу (папір, самоклеюча плівка)

- розмір наклейок

- кольоровість наклейок

- форма наклейок

- тираж наклейок

- експлуатаційні характеристики (де буде застосовуватися наклейки всередині приміщення або зовні)

Як замовити наклейки в Києві?

Все дуже просто: ви завжди можете зателефонувати нам по одному з наших телефонів: +38 (095) 280-80-28, +38 (097) 461-12-12, +38 (044) 489-40-08 або написати нам на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Наші менеджери найближчим часом зв'яжуться з вами і проконсультують по оптимальному рішенні при виготовленні наклейок саме для вашого індивідуального випадку і ваших цілей (вид друку, матеріал, вкаже терміни виготовлення і вартість).