Видео

Друк папок в Києві кращої якості

Друк папок в Києві Папка - зручна, фірмова упаковка для зберігання документації, що дозволяє створити корпоративний стиль і просунути бренд організації. Друк папок в Києві дуже популярна і затребувана послуга, якою користуються солідні компанії.

Друкарня «РВС-Принт» пропонує замовити папки в Києві різних форматів і розмірів за досить доступною ціною. Найпоширеніший формат А4, в нього можна розмістити стандартні аркуші паперу. Така папка дуже зручна у використанні, оскільки дозволяє зберігати різну документацію, презентації, звіти, договори і так далі.

Наші фахівці працюють на сучасному обладнанні, використовуючи картон високої якості, товщина якого становить 0,3-0,5 см. Потім робимо додаткову обробку, кишеньки для візиток, вирубку, різні аксесуари, розмірність. Також виробляємо нанесення логотипу, зображення повнокольоровим способом, декоруючи тильну і лицьову сторони папки.

Друк з логотипом наноситися на дизайнерський білий або кольоровий картон білий з крейдованого матового паперу, що володіє різною структурною поверхнею. Потім ламініруем з однієї або двох сторін матовою, глянсовою ламінацією. Фірмова папка - сильний рекламний інструмент, який дозволяє підняти імідж компанії і виділити її серед інших конкурентів.

Оригінально виглядають папки, поверхня яких зроблена в темних відтінках і оброблена ультрафіолетом. Якщо у вас немає готового макету, наші фахівці допоможуть вам розробити дизайн і втілити всі ідеї в реальність. Правильно оброблена картонна папка з унікальним зовнішнім виглядом, приверне увагу і прослужить тривалий час. Наша друкарня виробляє друк цифровим і офсетним способом нанесення за сучасними технологіями.

Ми цінуємо ваш час, тому оформити заявку ви можете на нашому сайті онлайн, і наші фахівці зв'яжуться з вами для уточнення всіх деталей. Зручна форма оплати дозволить зробити як готівковий, так і безготівковий розрахунок. А також у вас є можливість скористатися кур'єрською доставкою і розрахуватися на місці. Замовте друк папок у нас, будемо раді співпраці.