Видео

Друк етикеток в Києві

Друк етикеток в Києві Одним з вигідних рішень, як в практичному, так і в фінансовому плані є етикетки на замовлення в нашій друкарні. Завдяки автоматизації виробничих процесів стікери на замовлення з паперу або плівки, мають високу якість і низьку ціну.

Друкарня «РВС-Принт» виготовляє самоклеючі етикетки з якісним друком в будь-якій кількості за доступними цінами. Також у нас є термінова поклейка, яка обмовляється заздалегідь. Ви можете залишити заявку на нашому сайті, і ми зв'яжемося з вами для затвердження моделі і уточнення всіх деталей. Наша компанія має ряд переваг, такі як якість друку, термінове виготовлення стікерів, доступна вартість етикеток, цифровий та офсетний друк, дизайнерська розробка макета, якісні матеріали, різні форми оплати і так далі.

Виробництво наклейок - дуже важливий інструмент в рекламній індустрії, який вимагає правильного виконання, планування та дизайну. Професійне обладнання дозволяє нанести зображення на широкий асортимент матеріалів, а також додатково декорувати етикетки різними спецефектами. Сама наклейка складається з верхнього клейового шару з нанесенням зображення і нижнього паперового, який запобігає прилипання наклейки. Стікери бувають одноразовими, а також можуть наноситися повторно на клейовий шар.

На сьогоднішній день, етикетки застосовуються практично на будь-якому товарі. На них розміщується логотип компанії, інформація, терміни зберігання, дата виробництва та короткі характеристики про сам продукт. Дуже важливо, щоб етикетка була ефектною, стильною і привабливою, так як основною її метою є утримати увагу потенційного покупця. Також етикетки можна розмістити на транспортах як мобільне інформування, наклеївши їх на лобове скло, капот, бампер і так далі.

Ви можете ознайомитися з переліком продукції на нашому сайті, де представлена ​​вся необхідна інформація. Вартість і терміни виготовлення залежать від обраної вами моделі. Оплату можна здійснити зручним для вас способом, готівковим і безготівковим розрахунком, також скористатися службою доставки. Замовте етикетки у нас, будемо раді співпраці.

Замовити етикетки в Києві ви можете у нас на сайті або в одному з наших двох офісів в Києві: Київ, вул. Академіка Ромоданова 17 (Пугачова), або Київ вул. Бориспільська 9.

Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90 -70.