Видео

Друк малих тиражів в Києві

Друк малих тиражів в Києві Дуже часто ми стикаємося з проханням друку невеликих тиражів поліграфії: брошур, листівок, візиток, каталогів і тд. Це пов'язано зі змінними даними, які виникають в компаніях з різних причин. Найчастіше невеликий тираж поліграфії потрібно для певного заходу чи події в компанії. Впровадження нової продукції або відкриття нового офісу, особливі спецпропозиції, розпродажі, запрошення і тд.

Компанія "РВС-Принт" береться за замовлення будь-якої складності і кількості. Ми зможемо з легкістю виготовити якісну поліграфію в короткі терміни. Сучасне європейське обладнання дозволяє здійснити друк поліграфії в Києві будь-якого тиражу, при цьому якість буде бездоганним.

Найчастіше запити на друк поліграфії маленького тиражу надходить саме перед презентацією або виставкою. Такі заходи покладають великі надії на поліграфію і тому вона повинна бути ще яскравіше і ефектніше. Так як на подібного роду заходах багато роздають свою рекламну поліграфію, саме ваша повинна в підсумку виділятися і виглядати конкурентоспроможною.

Рекламні листівки, рекламні брошури, рекламні каталоги, візитки - все це наші дизайнери готові оформити в найкращому вигляді. Якщо у вас є власний макет готової рекламної поліграфії ми постараємося в короткі терміни здійснити друк поліграфії оперативно.

Якщо Вам необхідно розробити поліграфію для реклами ми готові зробити це з урахуванням всіх ваших побажань.

Ще однією категорією замовників невеликих тиражів можна назвати початківців авторів, які тільки роблять перші кроки в своїй діяльності. Невеликі збірники, які розраховані на вузьке коло читачів. Це досить недороге задоволення, але наскільки це важливо для юного обдарування.

Якщо вам потрібно виготовити рекламно - інформаційне видання, в якому йтиметься про новини компанії, продукції, пропонуємо вам звернути увагу на друк брошур недорого. Основною перевагою такої поліграфії можна вважати високу інформативність, а також демонстрацію матеріалу. Один з кращих спосіб інформування потенційних клієнтів і партнерів про майбутню виставку або презентації. Таку рекламну брошуру можна вручити при зустрічі або використовувати для поштової розсилки.

У чому переваги друкарні "РВС-Принт"?

- оперативність виготовлення рекламної поліграфії;

- розробка індивідуальної поліграфії з нуля;

- можливість виготовлення як великих так і малих тиражів;

- повний цикл друку - від підготовки до післядрукарських робіт;

- якісний друк.

Замовити друк поліграфії в Києві ви можете у нас на сайті або в одному з наших двох офісів в Києві: Київ, вул. Академіка Ромоданова 17 (Пугачова), або Київ вул. Бориспільська 9.

Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90 -70.