Видео

Друк стікерів та наліпок в Києві

Друк стікерів і наліпок в Києві Друкарня "РВС-Принт" пропонує вам друк наклейок та друк стікерів в Києві на глянцевому або матовому папері по самим прийнятними цінами.

На сьогоднішній день наліпки і стікери є досить затребуваними поліграфічними виробами, які знайшли своє широке застосування. Будь-яка компанія, незалежно від сфери діяльності може урізноманітнити свою корпоративну поліграфію такими стікерами і наклейками.

Рекламні наліпки і рекламні стікери , можна вважати зручними, недорогими, яскравими і привабливими носіями. Такі стікери можна сміливо розміщувати на упаковці з продукцією, безпосередньо на товар, на полицях і тд.Так стікери максимально привертають увагу і викликають інтерес.

Компанія "РВС-Принт" в своєму арсеналі має новітнє обладнання, використовує якісні матеріали, має в своєму розпорядженні сучасними методиками виготовлення різної поліграфічної продукції.

Ми без проблем можемо друкувати наклейки і стікери різноманітного дизайну, форм і розмірів.

У чому відмінність?

Ця рекламна поліграфія різниться різновидом клею. Матеріал знімний закріплює при необхідності дозволяє відривати їх і не залишає слідів на поверхні, а постійний здатний забезпечити максимальну міцність від приклеювання.

Замовити наліпки і стікери ви зможете будь-яким зручним для вас чином з розділу "Контакти "або в одному з наших двох офісів в Києві: Київ, вул. Академіка Ромоданова 17 (Пугачова), або Київ вул. Бориспільська 9.

Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90 -70.

Наші менеджери із задоволенням проконсультують вас і допоможуть з вибором необхідної продукції виходячи з ваших цілей, побажань і бюджету.

Дуже популярними були стікери - приколи. Такі наклейки точно не пройдуть стороною, а захочуть розглянути, можливо купити і прикрасити ними каку то поверхню. Вкладиш з фірмовими стікерами можна вкласти в коробку з продукцією як міні сувенір і привабливий рекламний хід.