Видео

Друк календарів в Києві від РВС-Принт

Друк календарів в Києві Друк календарів - це унікальна можливість для створення поліграфічної продукції, з метою підвищити впізнаваність компанії і просунути бренд, в рекламній індустрії. Гарно оформлений календар приверне широку масу аудиторії і підвищить шанси фірми звернути на себе увагу.

Компанія «РВС-Принт» виробляє друк календарів будь-яких видів і розміром з різним наповненням і потрібною, важливою інформацією. Також можна підкреслити всі сильні сторони компанії, доповнивши календар яскравим зображенням, унікальною рекламною матеріалом, логотипом фірми і іншими ефективними елементами для створення бізнес реклами. Замовити календарі ви можете, зв'язавшись з нашими кваліфікованими фахівцями або просто залишити заявку на сайті.

Ми виготовляємо календарі в форматі А1, А2, А3 і А4. Одним з більш популярних видів є календар постер в форматі А3 і А4. Можливо, ви хочете календарну сітку і будь-яке зображення або фотографію, як рекламну, так і особистого характеру. Такий календар послужить відмінним подарунком, як для бізнес-партнерів, в рекламних цілях, так і для близьких, подарувавши хороші емоції. Основна перевага календаря на замовлення - це його унікальність і неповторність. Адже подібного вироби в магазинах не знайти.

Проводиться календар на крейдованому папері за допомогою цифрового нанесення друку і післядрукарської обробкою, з ламінуванням матової або глянсової плівки. Також його можна зробити як в горизонтальному, так і у вертикальному положенні і для зручності, доповнити пружинними блоками, відривними листами і перекидний моделлю. Якщо у вас немає готового макету, дизайнера нашої компанії допоможуть розробити індивідуальний шаблон з урахуванням всіх ваших побажань.

Якщо вам потрібен календар для використання в рекламних цілях на заходах, виставках, бізнес конференціях, то найбільш підходящим і помітним на віддаленій відстані буде друк формату А3. Для використання календарів на столах, вітринах і на інших меблів можна скористатися печаткою компактних настільних календарів з 6 або 12 кількістю сторінок.

Для більшого залучення уваги і впізнаваності, на обкладинку настільного календаря можна нанести логотип компанії.

Також в якості презенту клієнтам компанії або покупцям вручають кишенькові календарі маленького формату, які можна зручно помістити в сумочку або кишеню. З одного боку календаря друкується сітка на 12 місяців, а з іншого можна помістити логотип, контакти або адреса компанії. Для оформлення інтер'єру офісу можна замовити вироби великого формату, такі як квартальні календарі з сіткою на всі квартали року. Інформацію на такому календарі можна надрукувати великим шрифтом і зробити привабливий дизайн. А також доповнити логотипом компанії і будь-який інший рекламною інформацією.

Наша компанія виконує якісну і швидку друк календарів, використовуючи безпечний матеріал. Доступні ціни вас приємно здивують. Ви можете залишити заявку на нашому сайті, і ми зв'яжемося з вами в найкоротші терміни. Замовте календарі у нас, будемо раді співпраці.