Видео

Офсетний друк в компанії "РВС-Принт"

Офсетний друк в компанії РВС-ПринтОфсетний друк – сучасна технологія в поліграфічній індустрії, яка заснована на перенесенні фарби не безпосередньо, а за допомогою офсетного циліндра, на металеву поверхню або гумове полотно, а потім вже і на папір. Завдяки такому способу друку, можна отримати повнокольорові нанесення на різних матеріалах великими тиражами. Дана технологія нічим не поступається в популярності цифрового нанесення і дуже затребувана в рекламній сфері.

Компанія "РВС-Принт" пропонує широкий спектр продукції, використовуючи офсетне нанесення. Це можуть бути різних форм рекламні буклети, бирки, буклети, бланки, конверти, цінники, флаєра, листівки, папки, презентаційні листівки, різно форматні плакати, настільні, настінні, кишенькові календарі, візитні картки, етикетки, наклейки, стікери і багато іншого.

Наші досвідчені, кваліфіковані фахівці працюють на сучасному обладнанні, використовуючи різні види матеріалу і якісні барвники для створення ефективних і унікальних рекламних зображень.

У нас ви можете замовити офсетний друк в різному відповідному для вас форматі, розмірі, формі і в будь-якій кількості. Друк формату А1 оптимальна для інформаційних, рекламних плакатів, А2 – підходяща для маркетингової поліграфії, яку розміщують на стінах в магазинах офісах і тд., А3 формат більше підходить для виготовлення каталогів, буклетів, календарів та іншої поліграфічної продукції і найпоширеніший формат А4, він відмінно підходить для виготовлення різних видів рекламно-інформаційної поліграфії. Наші досвідчені співробітники допоможуть підібрати відповідний розмір паперу для нанесення офсетного друку з урахуванням всіх ваших вимог і побажань.

Основними перевагами офсетного друку і є високошвидкісний друк, що неодмінно сприяє випуску тиражу великими партіями, створення повноцінного якісного відбитка з точною передачею кольорів і відтінків, можливість використання матеріалів різних форм, форматів і різної щільності, а також можливість поєднувати офсетний друк з після друкарською обробкою, такою як ламінування, фальцювання тощо. Найголовнішою перевагою є приємно низька ціна на виготовлення примірників при масштабних тиражах.

Ми пропонуємо якісні послуги офсетного друку різних поліграфічних продуктів.

Якщо у вас ще немає шаблону для друку, Наші дизайнера допоможуть розробити ескіз і втілити всі ваші ідеї і бажання в реальність. Також, на нашому сайті, ви можете розрахувати вартість замовлення, заповнивши зручну форму заявки. Або просто скористатися зворотним зв'язком, і ми зв'яжемося з вами в найкоротші терміни. Зручна форма оплати дозволяє зробити як готівковий, так і безготівковий розрахунок, а також є можливість оформити доставку і провести розрахунок на місці. Ми гарантуємо високоякісне виконання замовлення, за прийнятними цінами, будемо раді співпраці.