Видео

Цифровий друк поліграфії в Києві

цифровий друк поліграфіїУ наш час, одним з найпопулярніших способів нанесення друку, є цифровий друк поліграфії. З її допомогою, друк здійснюють з будь-якого комп'ютера, без будь-яких додаткових пристосувань. Це значно допомагає заощадити, як і час, так і фінанси. Також друкарський друк дуже часто використовують в рекламних цілях, для залучення уваги навколишньої цільової аудиторії.

Компанія "РВС-Принт" пропонує якісний цифровий друк, і всі супутні послуги пов'язані з нею. Замовити виготовлення можна від великого тиражу

До одного примірника, при цьому вартість за одиницю практично не зміниться.

Для виготовлення цифрового друку бланків, етикеток, візиток, брошур, карток і тому подібних виробів в невеликому тиражі, використовують оперативний друк.

за допомогою цифрової поліграфії, можна здійснити друк будь-якого розміру, дозволу і кольоровості, з нанесенням різних зображень. Такий друк за якістю, нічим не відрізняється від офсетного. Основною перевагою цифрового нанесення, є швидкість виконання замовлень, що безпосередньо дозволяє задовольнити основні потреби замовника.

Цифровий друк буває широкоформатним і листовим. За допомогою повнокольорового плоттера, при листового друку, можна зробити нанесення, використовуючи при цьому до 12 кольорів, що неодмінно дасть можливість отримати мільйони різних відтінків при нанесенні.

Для виробництва будь-якої складності оформлення і різної реклами, більш підходящої в застосуванні послужить широкоформатний цифровий друк. Її застосовують при великих тиражах бланків, наклейок, стікерів, етикеток і тд. При такому форматі друку ширина виробу може досягти п'яти метрів, а довжина більше десяти, при цьому використовують якісний папір, сітку, Текстильні Матеріали і банерну тканину.

При виготовленні виробів, за допомогою цифрового друку, використовують практично будь-який матеріал, такий як крейдований папір, самоклеюча паперова або полімерна основа, картон і так далі. Це відповідний спосіб нанесення, при виробництві різних буклетів, календарів, бланків, візиток, флаєрів і так далі.

Наша компанія використовує високоякісне обладнання, і виробляє професійний друк на принтері, друкарських машинках, копірах і так далі. Також, за допомогою сучасних технологій, друк можна наносити на скло, кераміку, шкіру, метал, гуму і на інші матеріали. Використовують при цьому спосіб нанесення шовкографії або ультрафіолетового випромінювання, фарби яких можуть бути водорозчинні або на основі розчинників.

Через відсутність переддрукарської підготовки, вартість нанесення цифрового друку дуже навіть прийнятна. Однак офсетну технологію друку вигідніше використовувати при великих тиражах. Також вартість буде залежати від обраних Вами матеріалів, тиражу, макета, складності післядрукарської підготовки та інших параметрів. Замовте цифровий друк у нас, будемо раді співпраці.