Видео

Друк візиток на замовлення в Києві

Друк візиток на замовлення в КиєвіДрук візиток в Києві одне з провідних наших напрямків. Це дуже затребувана послуга в сучасному світі. І нашими постійними клієнтами стають не тільки великі компанії, а й приватні особи. Якщо ти хочеш бути затребуваним, незалежно від роду діяльності - друк візитних карток недорого - ідеальний варіант зарекомендувати себе.

Візитки зустрічаються на кожному кроці, наприклад будь-який візит до лікаря закінчується врученням візитної картки, відвідування нового торгового центру закінчується збором рекламної поліграфії, серед якої дуже часто можна зустріти візитки.

Пристойна і презентабельна візитна картка може послужити "ключем" до взаємовигідної співпраці з партнерами на бізнес зустрічі.

Погодьтеся, не завжди зручно завести розмову з незнайомою людиною, але наскільки стає простіше - якщо першим кроком послужить вручення візитної картки.

На сьогоднішній день на постійній основі проводиться багато рекламних заходів, бізнес-зустрічей, переговорів і бізнес-тусовок, на яких просто не можна не обмінятися візитними картками і бути в подальшому один одному корисними.

Друк візиток в Києві давно вже перестала бути просто печаткою. Для того щоб ваша візитка була презентабельною, виділялася серед інших, відповідно привертала до себе увагу її розробку варто довірити професіоналам своєї справи.

Дизайнери компанії "РВС-Принт" готові здійснити не тільки друк візиток, а й розробити ідеальний зовнішній вигляд майбутньої поліграфії. Ми займаємося поліграфічними послугами вже більше 10 років, нам довіряють і до нас повертаються знову наші постійні клієнти. Ми не женемося за обсягами, ми гарантуємо якісний підхід до своєї справи. У виробничому процесі ми використовуємо тільки сучасне якісне обладнання, на постійній основі навчаємося новим технікам і стежимо за новинками в поліграфічній індустрії, щоб надавати вам тільки найсучасніші рішення.

Скільки коштує друк візиток?

Вартість візитної картки складається з декількох факторів;< / p>

— Необхідність розробки дизайну візитної картки. Можливо у вас є власний макет в такому випадку вам не буде потрібно платити за роботу дизайнера.

— Складність виробу, нестандартний шаблон, дизайнерський папір і необхідність післядрукарських робіт - також впливають на ціну візиток.

— Тираж безпосередньо впливає на вартість Вашого замовлення. Пам'ятайте, чим більше тираж, тим вигідніше друк візиток в Києві.

— Терміни виготовлення. Іноді наші клієнти просять оперативно виготовити візитки, тому вартість може змінюватися в залежності від швидкості друку.

Замовити візитки в Києві ви можете у нас на сайті або в одному з наших двох офісів в Києві: Київ, вул.Академіка Ромоданова (Пугачова), 17, або Київ вул. Бориспільська 9. Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70. Наші менеджери проконсультують вас з усіх питань.