Видео

Виготовлення брошур в Києві

виготовлення брошур в КиєвіБрошура як і раніше залишається актуальним і затребуваним способом представити компанію і донести інформацію про діяльність споживачам. Її масово застосовують під час рекламних компаній, проведення презентацій, промо акцій. Брошура являє собою поліграфічний виріб, що складається з декількох сторінок з'єднаних між собою клеєм, скобами або пружинами.

Якщо виходити від призначення брошур, то їх можна розділити на: брошури інформаційні, представницькі та рекламні. Інформаційні містять необхідну інформацію для суспільства. Представницькі дають можливість презентувати компанію або продукт партнерам в правильному ракурсі і з кращого боку. Брошури рекламні використовують найбільш часто, це допомагає збільшити продажі, привернути увагу потенційних споживачів.

Компанія «Рвс-Принт" виробляє друк брошур різних форматів за доступними цінами. Це можуть бути невеликі книжечки з мінімальним контентом, а також об'ємні видання містять інформацію про товари, фірму та її послуги.

Ми пропонуємо яскраві, лаконічні, глянцеві і матові, з грамотним наповненням, брошури на замовлення. У виробництві друку використовуються новітні технології, професійне обладнання та якісні матеріали.

наші кваліфіковані фахівці допоможуть вибрати відповідний спосіб виготовлення друку. При невеликих тиражах часто використовують цифровий вид друку, який сприяє якісному нанесенню, з яскраво вираженими, насиченими кольорами. Автоматизувати і здешевити вартість, дозволяє офсетний вид друку великими тиражами. Обидва способи гарантують якісний друк, вибір залежить від вартості і терміновості замовлення.

Якщо вам потрібен друк брошур оперативно, ми готові взятися за замовлення і постаратися виконати його в найкоротші терміни.

Друк можна виконати в кольоровому і чорно-білому варіанті, вартість кольорового друку буде вище, ніж чорно-білої. Ще Ціна залежить від кількості сторінок, обсягу тиражу, формату, додаткових послуг.

Невелика зручна Брошура, яка завжди перед рукою дозволить в спокійній обстановці ознайомиться з інформацією кожному клієнту і партнеру. Це найкращий помічник на переговорах і презентаціях, який допоможе продемонструвати, майбутнім партнерам всі плюси співпраці.

У нашій компанії ви можете замовити друк брошур у форматі А3, А4, А5, А6, ламінувати будь-який формат, вибрати відповідний вид паперу, обробки включаючи тиснення срібною або золотою фольгою, скористатися миттєвим калькулятором для прорахунку вартості, а також замовити виготовлення брошур онлайн, в найкоротші терміни, не вдаючись до дизайнерських послуг. Оплату можна зробити за допомогою банківських карт при отриманні або скористатися кур'єрською доставкою.

Замовте тираж вже зараз, при необхідності, виготовимо терміново в мінімально допустимі терміни і за прийнятною ціною.

Компанія "Рвс-Принт" пропонує вам широкий спектр послуг, замовити які ви зможете в комплексі за спеціальними цінами.

Замовити брошури Ви можете у нас на сайті або в одному з наших двох офісів в Києві: Київ, вул.Академіка Ромоданова (Пугачова), 17, або Київ вул. Бориспільська 9. Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.