Видео

Ефектні візитки з шовкографією

ефектні візитки з шовкографієюВізитки є обов'язковим атрибутом будь-якої компанії або приватної особи. На сьогоднішній день-це відмінний елемент для того, щоб завести корисні знайомства, обмінятися контактними даними, зберегти корисні контакти для себе.

Поліграфічна індустрія не стоїть на місці і з кожним роком поліграфія стає більш ефектною, більш презентабельною і для такого бізнес елемента як візитна картка такі нововведення на руку.

Серед великої конкуренції в бізнесі, незалежно від роду послуг або товарів, ваша візитна картка повинна виділятися, виглядати солідно і викликати довірче ставлення до вашої компанії.

Друкарня "РВС-Принт" пропонує вам друк візиток в Києві з використанням нових технологій і післядрукарських обробок.

Якщо ви вже прийшли до того, що хочете оновити свої візитні картки або створити з нуля, наші дизайнери із задоволенням розроблять для вас унікальний дизайн і запропонують різні методи обробки.

Якщо звичний вигляд візитної картки Вас вже не радує і з'явилося чітке розуміння, що хотілося б отримати солідну і стильну візитку, яка могла б справити враження на потенційних партнерів, в такому випадку пропонуємо вам шовкографію. Переваги даного методу виготовлення візиток полягають у створенні високоякісного і нестандартного зовнішнього вигляду поліграфії.

Як виглядає шовкографія?

Саме цей метод є найбільш презентабельним.Як же виглядає шовкографія не всім відомо, уявіть собі на чорному картоні з текстурою наприклад під шкіру крокодила надруковані Ваші контактні дані, логотип компанії. Така візитка відразу викликає повагу і заслуговує на увагу.

Дана технологія значно відрізняється від звичних варіантів виготовлення ділової поліграфії. Завдяки такій технології з'являється можливість нанесення зображення через певну трафаретну форму. Поетапне нанесення фарби дозволяє якісно нанести кожен колір, тому для такого методу друку потрібно форми і зображення з чітким силуетом (логотипи, шрифти, іконки).

Переваги шовкографії

1. Можливість нанесення зображення на будь-який матеріал для візиток (пластик. картон, дизайнерський папір), шкіра, метал);

2. Крім стандартної палітри фарб можна сміливо використовувати перламутрові, золоті, срібні, флуоресцентні.

Якщо ви хочете щоб ваші візитні картки виглядали ще більш ефектно можна додатково використовувати конгрев, тиснення, уф-лакування. У підсумку ви отримаєте не просто поліграфію, а цілий витвір мистецтва.

вартість шовкографії задоволена висока, так як в процесі задіяні дорогі матеріали, та й весь процес можна назвати трудомістким і багатоетапним. Але готова поліграфії буде стояти того.

Замовити поліграфію в Києві ви зможете будь-яким зручним для вас способом з розділу "Контакти". Або приїхати до нас в офіси: правий берег: Київ вул.Академіка Ромоданова (Пугачова) 17, Лівий берег: вул. Бориспільська 9. Наші менеджери із задоволенням проконсультують Вас.