Видео

Офсетний друк поліграфії

Офсетний друк поліграфіїОфсет один з провідних напрямків нашої компанії. Технологія листового друку, яку застосовують для виробництва різної поліграфії. Що ж можна надрукувати завдяки офсетному друку? Різноманітні рекламні носії, пакети, сувенірну поліграфію, наклейки, листівки інформаційні, журнали, каталоги, книги та інші види поліграфії.

Якщо говорити про вартість офсетного друку, хотілося б відзначити, що вона найбільш вигідна при замовленні середніх і великих тиражів.

Офсетний друк має достатньо переваг, чому варто обрати саме його для друку певної поліграфії, ми назвемо найвагоміші для вас:

1. Висока якість зображення. У підсумку ви отримуєте красиву поліграфію

2. Доступні ціни при середніх і великих тиражах. Вигідний друк для тих, кому потрібні великі обсяги поліграфії< / p>

3. Оперативність друку. Офсет відрізняється високою швидкістю друку.

Офсетний друк або цифровий друк?

роздуми про те який друк краще-марні, так як і та й інша призначені для друку певної поліграфічної продукції. Кожна друк має свої особливості.Наприклад, якщо вам потрібен друк маленького тиражу поліграфії в невеликому форматі, ми рекомендуємо використовувати цифровий друк. В даному випадку і швидкість виготовлення і ціна поліграфії буде набагато вигідніше офсету. Цифровий друк має певні обмеження щодо формату друкованої поліграфії. У той час як для офсету великі формати абсолютно не проблема.

Особливості офсету

Компанія "Рвс-Принт" пропонує вам широкий спектр поліграфічних послуг. Дуже багато наших постійних замовників замовляють друк поліграфії в комплексі. Тобто замовлення включає в себе виготовлення різного роду поліграфії для однієї компанії, і звичайно ж виходячи від обсягів і від специфіки поліграфії Ми використовуємо ту чи іншу друк. Новорічні свята мають на увазі корпоративні подарунки, тому найпопулярнішою продукцією є друк календарів, друк тижневиків, друк блокнотів, друк папок фірмових.

Використовуючи офсетний друк ми оперативно виготовимо для вас: листівки, настінні календарі, бланки, постери, буклети, листівки, запрошення і тд.

Якщо у вас виник яке-небудь питання по поліграфічної продукції або технології, ви завжди можете проконсультуватися з фахівцями компанії "Рвс-Принт" по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.