Видео

Цифровий друк поліграфії

цифровий друк поліграфіїНа сьогоднішній день великою популярністю користується цифровий друк. Переддруковна підготовка в даному випадку не вимагає особливих витрат часу і коштів, тому замовити цифровий друк поліграфії в Києві дуже вигідно, навіть якщо вам потрібен невеликий тираж.

Якісні поліграфічні вироби компанія "РВс-Принт" готова виконати оперативно і в широкому асортименті. Ми знаємо як виготовити красиву поліграфію, а також зможемо підказати яка саме продукція підходить під ваш сегмент бізнесу.

Друк візиток, слайдерів, буклетів, друк каталогів, календарів, корпоративної поліграфії - все це і багато іншого ви зможете замовити зв'язавшись з нами будь-яким зручним для Вас чином з розділу "Контакти".

Оперативний цифровий друк

практично завжди для виконання термінового замовлення фахівці використовують цифрове обладнання. Іноді виконати невелике замовлення можна за годину.

на сьогоднішній день Оперативна друк дуже затребувана, так як на постійній основі проводяться якісь рекламні заходи, бізнес зустрічі, несподівані семінари і тд. Тому друк поліграфії оперативно завжди ви зможете замовити у нас в компанії.

У своєму арсеналі ми маємо тільки сучасне обладнання, Якісні матеріали, величезний досвід і звичайно ж професійних співробітників, які зможуть не тільки здійснити друк якісно, але і придумати для вас оригінальний дизайн вашої майбутньої поліграфії.

Сфери застосування цифрового друку

Завдяки цифровому друку з'являється можливість здійснити тиражування продукції необхідного розміру, будь-якої складності, дозволу і кольоровості, при цьому розмір тиражу може бути будь-яким.

Цифровий друк може бути широкоформатним і листовим. Листовий оперативний друк найчастіше використовується для виготовлення товарно-супровідної документації, рекламної поліграфії, довідкової поліграфії.

Широкоформатний цифровий друк дуже часто використовується для виготовлення інтер'єрної та зовнішньої реклами, наклейок та етикеток, великих тиражів упаковки. Дуже часто для широкоформатної реклами застосовують такі матеріали: банерна тканина, папір, текстильні матеріали призначені для друку. Ширина запечатується матеріалу може становити 5 метрів, а довжина-кілька десятків.

Замовити цифровий друк ви можете у нас на сайті або в одному з наших двох офісів в Києві: Київ, вул.Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9.

Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.