Видео

Все що ви не знали про візитки

Все що ви не знали про візиткиВізитна картка на перший погляд - це тільки рекламний інструмент і метод налагодити бізнес співпрацю.

Існує багато цікавих фактів про візитні картки, які ви напевно ніколи не чули і ми хочемо з Вами поділитися:

- найпершівізитки з'явилися ще задовго до сьогоднішнього часу. Це був звичайний папір, на якому писали від руки свої адреси моряки, для того, щоб всі бажаючі завжди могли купити свіжу рибу.

- ще в 18 столітті було прийнято перед тим як нанести візит, потрібно заздалегідь попередити про свій прихід і для цього стали використовувати візитні картки, на яких було прийнято вказувати ім'я і титул. І чим розкішніше виглядала така картка, тим престижніше було приймати у себе таких гостей.

- Йоган Гете відомий всім як творець "Фауста", вважається першим колекціонером візитних карток.

- якщо дотримуватися сучасного етикету, ділові візитки має застосовуватися не більше двох кольорів, ненав'язливий колірний фон і постдрукарські ефекти. У солідного бізнесмена і візитна картка повинна бути відповідною. А ось для людей творчих і креативних більше підійдуть оригінальні візитки, які свого роду і були б "невеликий рекламою".

- у лихі 90-ті набуло великої популярності залишати візитну картку на місці злочину. На ній звичайно ж не були вказані особисті дані і контакти. У кожного бандита були такі картки з певними мітками. Дуже популярним було використання мітки у вигляді ігрової карти.

- в період, коли візитні картки стали дуже популярні, затребувані і власне стали свого роду "міні презентацією", багато хто став прагне до незвичайних методів виготовлення.Відомі випадки, коли візитні картки вимальовувалися вручну. Таким чином-це найоригінальніша візитка або навіть "витвір мистецтва", які точно будуть виділятися серед інших.

На сьогоднішній день існує велика різноманітність візитних карток на будь-який смак і бюджет. Друк візиток в Києві за доступними цінами пропонують фахівці компанії "РВС-Принт". Ми займаємося виготовленням поліграфічної продукції протягом тривалого періоду.