Видео

Навіщо потрібні буклети?

навіщо потрібні буклети?Буклет можна назвати одним з найефективніших рекламних інструментів будь-якої компанії, незалежно від її обсягів. Такий яскравий, наочний, а найголовніше недорогий метод рекламування неодмінно варто спробувати як тільки починаючої компанії, так і для вже розкрученої фірми.

Завдяки буклету ви завжди зможете вчасно інформувати своїх клієнтів про нові акції та спецпропозиції, про нові товари, а також про свіжі новини компанії.

Завдяки професіоналізму наших дизайнерів, в результаті ви отримаєте яскравий барвистий, а головне ефективний рекламний носій, завдяки якому ви зможете збільшити свої доходи.

Замовити буклети Ви зможете швидко зв'язавшись з нами будь-яким зручним для вас способом з розділу "Контакти". Ми в короткі терміни зможемо розробити макет вашого майбутнього поліграфічного виробу, а також зробити друк буклетів оперативно. Замовити друк буклетів недорого ви зможете в компанії "Рвс-Принт". Ми пропонуємо вам тільки якісні матеріали, доступні ціни і швидкі терміни виготовлення.

Чому буклети коштують дешево?

Вся справа в тому, що така поліграфічна продукція не має на увазі "зшивання". Сторінки утворюються завдяки складанню.

Буклети за способом складання можуть бути: гармошка, сорочечка. За бажанням замовника ми можемо виготовити більш складну конструкцію.

Перед тим, як замовити друк буклетів, варто визначити з їх функціональним значенням. Якщо вам потрібні інформаційні буклети, які будуть містити інформацію рекламного характеру або ж вам потрібні буклети для підтримки іміджу компанії і створення довірчого ставлення. До іміджевих буклетів пред'являються більш підвищені вимоги.Вони повинні бути більш ефектними, презентабельними. Такі буклети можуть бути нестандартного розміру і відмінно підходять для розсилки і роздачі на бізнес заходах.

На своїй практиці ми дуже часто стикаємося з виготовленням саме буклетів. Це універсальна поліграфічна продукція, яка неодмінно повинна бути в арсеналі кожної компанії. Корпоративна поліграфія - це окрема галузь поліграфії, яка орієнтована на діяльність компанії. Наші дизайнери при необхідності можуть розробити корпоративну поліграфію з нуля.

Замовити буклети ви можете у нас на сайті або в одному з наших двох офісів в Києві: Київ, вул.Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9.

Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.