Видео

Якою має бути папка для паперів

якою має бути папка для паперівЗамовити папки для паперів в Києві ви зможете в компанії "Рвс-Принт". Ми пропонуємо вам якісну поліграфію оперативно і за доступними цінами. Папки для паперів затребувані на будь-якому заході незалежно від його масштабів. Папки для паперів в корпоративному стилі підкреслять солідність і викличуть довірче ставлення.

з практики можемо сказати, що більшість документації має формат А4, відповідно і папки потрібно виконувати в даному форматі.

Фахівці виділяють кілька типів папок:

— папки на кільцях;

— папки накопичувальні;

— папки швидкозшивачі;

— папки для презентацій;

— папки з притисками.

Якщо говорити про призначення папок, то умовно їх можна розділити на:

— корпоративні папки для використання всередині підприємства;

— іміджеві папки використовуються для презентації своєї компанії, для передачі документів потенційним партнерам, рекламна інформація;

— вітальні папки;

— папки для реєстрацій.

Папки для паперів на замовлення в Києві служать своєрідним рекламним інструментом, завдяки якому з'являється можливість систематизувати зберігання і діловодство документації компанії.

Разом з цим, замовити папки для паперів варто, так як вони є своєрідною "упаковкою" для рекламної та сувенірної поліграфії.

В яких випадках, вона виконує дану роль? Наприклад, ви плануєте влаштувати презентацію. В такому випадку вам чудово підійдуть яскраві фірмові папки, можливо з більш привабливим дизайнерським рішенням, ніж у звичайному житті, в яку ви вкладаєте рекламний буклет, пару постерів, листівок, флаєрів або купони на знижку.

Виготовлення папок досить не трудомісткий процес, при якому використовують різноманітні матеріали. Найчастіше це картон. А ось що стосується дизайнерського оформлення, перед вами відкривається "полотно" для польоту фантазії. Декоративні покриття у вигляді тканини, шкірозамінника, під дерево і тд. Якщо мова йде про звичні нам канцелярських папках, в такому випадку декоративне оформлення не потрібно.

завдяки широкому спектру поліграфічних можливостей нашої компанії, ми можемо запропонувати післядрукарські роботи, такі як ламінування, тиснення та ін. Перед тим як замовити друк папок слід мати чітке поняття про цілі використання і тільки в такому випадку наші фахівці зможуть врахувати всі нюанси. Виготовити папки стандартні або виготовить папки з індивідуальними розмірами ми зможемо, але варто розуміти,що вартість таких папок буде різна.

Замовити папки для паперів ви можете у нас на сайті або в одному з наших двох офісів в Києві: Київ, вул.Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9.

Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.