Видео

Друк постерів і друк плакатів в Києві

друк постерів і друк плакатів в КиєвіДрук постерів і друк плакатів досить трудомісткий процес, але це тільки на перший погляд. Завдяки сучасним технологіям, новітнім матеріалам і професіоналізму співробітників компанії "Рвс-Принт" ми можемо здійснити друк постерів або плакатів потрібного тиражу в короткі терміни.

Для того, щоб постер виглядав ефектно і привабливо варто грамотно підійти до його розробки.

Плакати умовно можна розділити на:

- маленькі-формат а№. Найчастіше даний формат активно використовується для невеликих листівок, оголошень, які розклеюють на стіни, інформаційні дошки. Невеликі плакати є економічно вигідними.

- середні постери-формат А2. Такий формат постерів дуже часто використовують для представлення акційних пропозицій в магазинах, для просування нової продукції.

- великі плакати-ідеально підійде для тих, хто хоче привернути максимальну увагу до себе. Даний формат вважається міжнародним стандартом, якому слід безліч друкарень. Для даного розміру ((61х91 см) з легкістю можна підібрати рамки. Великі постери ви можете спостерігати в торгових центрах, виставках, інформаційних дошках.

Після того, як ви визначилися з розмірами майбутньої поліграфії давайте перейдемо до матеріалу, на якому він буде надрукований. Найголовніший критерій в даному випадку вважається щільність паперу, саме вона визначає термін довговічності постера. Наші фахівці зможуть запропонувати вам кілька варіантів паперу для постерів, ви зможете підібрати той, який буде відповідати всім вимогам.

Друк плакатів ціна

Компанія "Рвс-Принт" пропонує вам широкий асортимент поліграфічних послуг, це і друк поліграфії та післядрукарські роботи,відповідно і ціни на поліграфію складаються з тих послуг і матеріалів, які потрібні для вашої продукції. Хтось може замовити великий тираж постерів на найтоншому папері, кому то потрібна невелика кількість якісний і ефектних постерів, при виготовленні яких буде застосована післядрукарська обробка. Тому вартість друку плакатів в Києві розраховується індивідуально під кожного замовника.

Дизайн постерів

Немає єдиної думки щодо того, який дизайн постерів можна вважати правильним. Все індивідуально. Але є загальні рекомендації, якими ми хочемо поділиться з Вами:

- головна мета плаката-привернути увагу, тому багато замовляють чорно білі плакати, при цьому вони можуть містити всього кілька слів або зображень.

- плакат може бути і яскравим, строкатим, але в даному випадку головне не перегнути палицю. Інформація на ньому не повинна губитися.

- застосування контрастних елементів вважається безпрограшним варіантом.

Замовити постери або замовити плакати ви можете у нас на сайті або в одному з наших двох офісів в Києві: Київ, вул.Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9. Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.