Видео

Дизайн поліграфії

Дизайн поліграфіїНа сьогоднішній день поліграфічна продукція вже давно перестала бути просто папером з контактними даними.Це свого роду "дизайнерський проект", незалежно від масштабу тиражу і розміру самої листівки.

До нас звертається замовник з бажанням замовити поліграфію в Києві і найперший етап-це розробка дизайну поліграфії.З урахуванням всіх ваших побажань і професійних умінь наших фахівців починається процес створення найпривабливішою і ефектною поліграфії відмінної якості, яка неодмінно складе конкуренцію.

Компанія "Рвс-Принт" досить давно на ринку поліграфії. Ми знаємо всі тонкощі і нюанси даної індустрії, тому ми гарантуємо високу якість продукції. Ми заслужили довіру багатьох постійних клієнтів, серед яких як великі підприємства, так і невеликі компанії, при цьому сміливо можемо сказати, що Поліграфія в Києві дуже затребувана.

Якщо ви вважаєте, що рекламна поліграфія давно вже не актуальна-хочемо розвіяти цю думку.

Поліграфічна продукція за своєю популярністю, умовно можна розділити на 2 типи: рекламна і корпоративна. Рекламна поліграфія досить потужний інструмент просування і відмінний помічник у залученні цільової аудиторії, двигун продажів. Тому дизайн рекламної поліграфії один з важливих процесів, завдяки якому і буде відомий остаточний ефект "зайшла" поліграфія потенційному споживачеві чи ні.

корпоративна поліграфія здатна підкреслити статус компанії, створити довірчий ефект, а найголовніше - це зручна продукція, яка надає "запам'ятовувальний" ефект.

Дизайн корпоративної поліграфії також дуже важливий. Дуже часто до нас звертаються компанії, які вже давно на ринку і відповідно мають свою корпоративну символіку, в такому випадку ми пропонуємо найрізноманітніші варіанти виконання (вид паперу, вид друку і тд).

А ось якщо ви тільки плануєте створення фірмової символіки,в такому випадку ми розробимо фірмовий стиль з нуля.

Дизайн поліграфії в Києві дуже важливий, його варто грамотно продумати один раз і надалі за вже готовими шаблонами ми зможемо при необхідності додруковувати необхідну продукцію.

замовити поліграфію в Києві ви можете у нас на сайті або в одному з наших двох офісів в Києві: Київ, вул.Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9.

Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.