Видео

Рекламна поліграфія для інтернет магазинів

 рекламна поліграфія для інтернет магазинівБагато хто вважає, що для інтернет магазини не потребують поліграфії. А як же тоді рекламувати ці самі інтернет магазини і допомагати про них дізнатися великій аудиторії людей, які можливо не приділяють великого часу інтернет павутині?

Компанія "Рвс-Принт" пропонує вам широкий спектр поліграфічних послуг. Нашими клієнтами є як великі так і невеликі компанії, незалежно від роду діяльності та територіального розміщення.

Що стосується інтернет-магазинів, для них може підійти абсолютно будь-який вид поліграфії, все залежить від цілей компанії, цільової аудиторії і тд. Виходячи з нашого досвіду, можемо сміливо сказати, що найбільш затребуваним способом рекламування такої фірми є буклети.

При цьому буклети для інтернет компаній повинні бути особливими, креативними, привабливими.На таку поліграфію покладається великі надії, так як якщо рекламуватися звичайний магазин-рано чи пізно потенційний споживач, незалежно від того ознайомився він з буклетом заздалегідь, побачить його на вулиці і зайде. А ось інтернет магазин-інша справа.Його не можна побачити просто так на вулиці. Тому рекламний буклет повинен бути настільки цікавим, щоб людина захотіла зайти на цей сайт і щось купити.

Буклет - це рекламний носій невеликого формату, при цьому він дозволяє розмістити не тільки контактну інформацію, але і коротко розмістити переваги, невеликий візуальний ряд ( фото продукції, відгуки клієнтів). Іншими словами, буклет є коротким оглядом вашого інтернет магазину.

Рекомендуємо його виконати в тому ж стилі, щоб людина візуально вже був знайомий і на підсвідомості більш довірливо ставився до веб ресурсу. Рекламна поліграфія в Києві досить поширений маркетинговий інструмент. Головними перевагами можна вважати ефективність і невисока вартість. Щоб в результаті ви залишилися задоволені і поліграфія спрацювала в вашу сторону її розробкою повинен займатися професіонал.

Замовити буклети ви можете у нас на сайті або в одному з наших двох офісів в Києві: Київ, вул.Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9.

Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.