Видео

Пакети з логотипом

пакети з логотипомКорпоративний стиль повинен проявлятися у всьому, починаючи від візитки і закінчуючи такими аксесуарами як ручки, блокноти, і звичайно ж паперові пакети, в які власне і прийнято упаковувати презенти для бізнес партнерів або потенційних споживачів.

Якщо ви хочете збільшити впізнаваність своєї компанії, одним з найефективніших рекламних носіїв є паперові пакети з логотипом. Хочемо відзначити, що це стильно, ефективно, а головне недорого.

Поліграфія з логотипом компанії завжди привертає увагу. Погодьтеся, що коли ви наприклад звертаєтеся в Туристичне агентство, яке в підсумку вам вручає документи в красивій фірмовій папці зі своїми візитками і барвистими листівками - пам'ятками і все це виконано в єдиному корпоративному стилі - це приємно, зручно і створює відмінне враження про компанію.

Паперові пакети з логотипом можна назвати частиною брендингу будь-якої компанії, тобто частиною заходів, які спрямовані на створення іміджу підприємства.

При цьому рекламна ефективність поліграфії з логотипом безпосередньо залежить від привабливості і якості виробу. Тому, дуже важливо приділити особливу увагу етапу розробки дизайну майбутньої поліграфії.

У компанії "Рвс-Принт" працюють тільки досвідчені дизайнери. Тому можете сміливо довірити нам створення вашої майбутньої поліграфії.

При створенні пакетів з логотипом дуже важливо врахувати корпоративні кольори. Також при бажанні можемо розробити дизайн з нуля. На пакетах дуже часто розміщують додаткову інформацію, наприклад контакти, слоган або іншу корисну інформацію. Досвідчені дизайнери вміють правильно поєднувати кольори і знають специфіку і особливості кожного, наприклад червоний колір викликає апетит, однак і підвищує артеріальний тиск, тому його потрібно поєднувати з більш спокійними відтінками.

Відзначимо, що розміщення логотипу на пакеті також має значення. Можливо буде потрібно додатково звернутися до маркетологів, які розроблять слоган, що виражає мету компанії. Для того, що б виділитися не варто використовувати стандартний спосіб розміщення логотипу по центру пакета.

Коли розроблений макет майбутньої поліграфії, наступним етапом є друк паперових пакетів Київ. На даному етапі, варто визначитися з розмірами, матеріалом і формою майбутнього пакета. Паперові пакети на відміну від поліетиленових коштують дорожче, але і виглядають більш солідно і представницько, а головне екологічно.

Форма вибирається виходячи з того, яка саме продукція буде складатися в нього. Якщо це досить важка продукція, варто звернути увагу на міцні ручки.

Основне правило:"чим дорожче продукція, тим презентабельніше і оригінальніше повинен бути паперовий пакет". Дуже часто компанії відразу замовляють кілька форматів пакетів з логотипом, щоб під кожну продукцію можна було підібрати свій варіант.

Брендинг через фірмові пакети

у підсумку хочеться відзначити, що паперові пакети з логотипом є відмінним засобом брендингу. Завдяки їм можна сформувати імідж абсолютно непомітно і при цьому абсолютно безкоштовно для споживачів. Частий покупець підсвідомо запам'ятовує їх і вже асоціює з певною компанією. Другий важливий плюс паперових пакетів, в тому, що по дорозі від точки продажу до кінцевої точки (будинку або офісу) пакет бачать всі перехожі. Гарний оригінальний пакет привертає увагу і моментально запам'ятовується.

Компанія "Рвс-Принт" пропонує Вам друк поліграфії в Києві за доступними цінами. Ми займаємося даною справою вже не перший рік, тому знаємо всі тонкощі і нюанси ефектної продукції.