Видео

Рекламна поліграфія в Києві

рекламна поліграфія в КиєвіРекламна поліграфія є досить потужним маркетинговим інструментом, при цьому вартість її набагато нижче, на відміну від інших рекламних носіїв. Багато маркетологів компаній віддають перевагу даному виду реклами, тому компанія "Рвс-Принт" може сміливо похвалитися широким колом постійних клієнтів. Вважається, що застосування рекламної поліграфії значно підсилює рекламний ефект на споживача.

Насправді рекламна поліграфія оточує нас з усіх боків.

Через масовість поліграфії, на жаль не завжди виходить донести необхідну інформацію до кінцевого споживача, але найголовніше в даному випадку, ідеально продуманий дизайн і грамотно складений інформаційний блок.

Пам'ятайте, що красиву рекламну поліграфію, наприклад буклет, каталог, людина захоче принести додому, вивчити в спокійній обстановці і в зручний час і показати своїм рідним, відповідно рекламний хід спрацював.

Невисока вартість рекламної поліграфії в поєднанні з високою ефективністю впливу робить рекламну поліграфію інструментом продажів.

Компанія "РВС-Принт" пропонує вам цілий спектр послуг з виготовлення поліграфічної продукції. Ми займаємося даною діяльністю вже не перший рік, тому знаємо всі тонкощі і нюанси виготовлення того чи іншого виробу. Ми можемо здійснити друк листівок, друк візиток, друк буклетів, папок, каталогів та ін.

Кожній компанії, незалежно від її масштабів потрібна барвиста і приваблива поліграфія, а саме флаєра, буклети, листівки, каталоги на різні промо заходи, виставки, ділові зустрічі. При цьому, якщо ви хочете створити позитивну думку про себе і компанію, варто звертати увагу на деталі. Починаючи з фірмової поліграфії, яка буде упакована у фірмовий пакет і закінчуючи невеликими фірмовими презентами для всіх учасників заходу, наприклад ручки, блокноти та ін. Будь-яка виставка-це відмінний старт для новачків, а також кращий привід нагадати про себе вже відбулися компаніям.

Замовити рекламну поліграфію ви можете у нас на сайті або в одному з наших двох офісів в Києві: Київ, вул.Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9.

Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.

На сторінках нашого сайту ви знайдете всю корисну інформацію про те, чим саме ми займаємося, яку продукцію ми зможемо Вам запропонувати, А також багато корисних статей.