Видео

Терміновий друк банерів в Києві

Терміновий друк банерів в КиєвіКомпанія "РВС-Принт" пропонує вам друк банерів Київ за доступними цінами. На сьогоднішній день банер є популярним рекламним носієм, який дозволяє ознайомити потенційних споживачів з акціями, послугами або продукцією компанії. Банер є ефективним рекламним інструментом для промо заходів, виставок, торгових центрів, виставок і тд.

Якщо вам потрібно друк банера швидко, тоді ви звернулися за адресою. Ми є професіоналами своєї справи, готові виготовити замовлення будь-якої складності, починаючи від розробки дизайну майбутнього банера, закінчуючи після друкованими роботами.

Переваги банерів на литій основі:

— стійкість до погодних умов;

— високий рівень міцності;

— великий ефектний масштаб;

— період експлуатації банера може досягати до 3 років.

Чому варто замовити друк банерів?

При виборі ефективних рекламних носіїв для просування бізнесу багато хто віддає перевагу саме банерній рекламі і на це є об'єктивні причини:

Ефективність реклами . Завдяки тому що зовнішню рекламу бачить великий потік людей, є велика ймовірність що великий відсоток - це ваші майбутні клієнти. найголовніше грамотно розмістити інформацію та контактні дані

Доступні ціни. Завдяки невисокій вартості, кожна компанія може дозволити собі такий метод рекламування

Оперативність виготовлення даної рекламної поліграфії дозволяє при необхідності в короткі терміни замовити друк

Легкість в установці. Банер, який вже підготовлений до монтажу легко закріплюється.

Для виготовлення рекламної продукції досить часто використовують ламіноване полотно. Воно досить міцне і зносостійке. Такий банер з легкістю можна встановлювати на абсолютно будь-якій поверхні.

При друку банерів застосовують Широкоформатний друк. Яскравий і стильний дизайн дозволяє такій рекламі надавати потрібний вплив на потенційного споживача. Для широкоформатного друку характерні такі властивості як відмінна передача кольору, високий рівень чіткості, зносостійкість.

Якщо вам необхідно замовити друк поліграфії за доступними цінами, швидко і якісно, то ви потрапили за адресою. Компанія "РВС-Принт" пропонує вам якісну і привабливу поліграфію за вигідними цінами.

У нас на сайті ви зможете познайомиться з послугами нашої компанії. замовити поліграфію в Києві ви можете у нас на сайті або в одному з наших двох офісів в Києві: Київ, вул.Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9.Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.