Видео

Широкоформатний друк в Києві

Широкоформатний друк в КиєвіКуди не глянь — навколо реклама. Барвисті привабливі і не дуже великі банери заполонили міста. Ефектна об'ємна широкоформатна реклама неодмінно привертає увагу - а значить діє прямо на потенційного споживача.

На сьогоднішній день, Широкоформатний друк є однією із затребуваних різновидів друку як великих так і маленьких тиражів. При цьому досягається точна передача повнокольорового зображення на будь-який матеріал-папір, плівка, банерний друк, пластик. ПРи цьому Широкоформатний друк активно використовують як для зовнішньої реклами, так і для інтер'єрної.

Широкоформатний зовнішній друк

Дуже популярний затребуваний метод візуального маркетингу. Погодьтеся, жодна рекламна компанія не обходиться без зовнішньої красивої реклами. По-перше-це дійсно ефективно, одне велике зображення протягом певного часу впливає на аудиторію людей, які в підсумку стають вашими клієнтами і споживачами послуг і товарів. По-друге-це недорогий метод рекламування для великої аудиторії. так як реклама на телебаченні коштує на порядок дорожче.

Найважливішу роль відіграє дизайн оформлення такого роду реклами. В цьому і полягає весь успіх такого носія. Сучасні компанії креативно підходять до дизайну зовнішньої реклами, іноді вона викликає інтерес, іноді захват, іноді зацікавленість - але в будь-якому випадку вона не повинна викликати байдужість, інакше це провал.

Широкоформатний інтер'єрний друк

головна відмінність інтер'єрної широкоформатного друку полягає у високій якості друку 1440-2880 dpi, при цьому 2880 dpi — це максимальна роздільна здатність друку, скажімо так, краще поки не придумали. Друга назва даного виду друку-фотографічна. Так як готове зображення виглядає ідеально - як фотографія.

Інтер'єрний друк дуже часто застосовують як для рекламних носіїв, так і для оформлення приміщень. Самоклеюча плівка, банери, фотошпалери якими будуть декорувати приміщення-все це інтер'єрний друк. У процесі друку застосовують екосольвентні фарби, які повністю безпечні і нетоксичні.

різновидом широкоформатної реклами можна сміливо вважати банер. На сьогодні це мабуть найбільш затребуваний вид реклами через свою невисоку вартість, хорошої якості готового виробу і довговічності .

Чому варто замовити Широкоформатний друк в компанії РВС-Принт?

— гарантія високої якості друку;

— доступні ціни;

— універсального готової поліграфії-вона може застосовуватися як для зовнішньої так і для інтер'єрної;

— тривалий термін служби-всі матеріали зносостійкі;

— оперативність виконання замовлення;

— професійна консультація фахівців і дизайнерів.

У нас на сайті ви зможете познайомиться з послугами нашої компанії. замовити Широкоформатний друк в Києві ви можете у нас на сайті або в одному з наших двох офісів в Києві: Київ, вул.Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9.

Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.