Видео

Популярність квартальних календарів

Популярність квартальних календарівШирокий асортимент поліграфічної продукції дозволяє кожному підібрати ідеальну корпоративну поліграфію для своєї компанії. Календарі користуються великою популярністю, так як це практичний, зручний і необхідний інструмент в будь-якій компанії.

різновид календарів вас приємно здивує: відривні. настінні, настільні, перекидні, кишенькові. Саме барвисті календарі активно використовують компанії як традиційний корпоративний подарунок співробітникам, партнерам і клієнтам.

Зрозуміло, що щороку потрібно вдосконалюватися і робити свою поліграфію більш привабливою і виділяється з натовпу конкурентів.

Нові оригінальні варіації Вашої корпоративної поліграфії зможуть розробити наші фахівці або ми зможемо здійснити друк календарів за вашими макетами.

Основні переваги квартальних календарів

Функціональність і практичність календаря підтверджується його присутністю в кожному офісі. Напевно ви зустрічали його в кабінеті секретаря, бухгалтера, керівника, менеджера, маркетолога та ін.

Зручність універсальність квартальних календарів полягає в тому, що перед очима один розворот з трьома місяцями (поточний, минулий і майбутній), завдяки чому ви можете планувати не тільки діючий місяць, але і бачити інші періоди.

Незалежно від сфери діяльності, планування завжди має місце бути, тому постійно мати перед очима зручну календарну сітку. Завдяки зручному пересувному курсору ви можете з легкістю пересувати дати і стежити за всіма святковими і вихідними днями.

На сьогоднішній день настільки популярні настінні календарі, що дозволяє широкий політ фантазії для його дизайнерського оформлення. Дуже часто можна зустріти календар, який можна порівняти з твором мистецтва, ними можна милуватися. Тому іноді календар вішають просто через те, що він подобається, а основна його функція відходить на другий план.

Як то кажуть, календар давно вже перестав бути тільки календарем, це цілий арт-об'єкт, який прикрашає своєю присутністю і привертає увагу своєю оригінальністю.

Розміщення рекламної інформації

Якщо подивитися на календар з маркетингової точки зору, сміливо можна назвати його ефективним рекламним інструментом, який має масу можливостей. Так як календарі мають досить великий формат, на ньому можна ненав'язливо розміщувати рекламу. Розташування її може варіюватися в залежності від побажань замовника. Це може бути Центральна обкладинка і тиснення на відривних листках календаря.

Великою популярністю користуються багатошарові і ефектні шапки календарів. При цьому дизайнерське і рекламне оформлення квартального календаря не обмежується тільки оформленням шапки, інформація активно розташовується і на блоках, на бічних полях.

Замовити друк календарів в Києві ви можете у нас на сайті або в одному з наших двох офісів в Києві: Київ, вул.Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9.

Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.