Видео

Друк рекламних буклетів

Друк рекламних буклетівВідмінний спосіб просування своєї продукції і дуже хороший інструмент для залучення покупців є вже багато років - рекламні буклети від РВС-Принт.

Рекламні буклети обов'язково входять в набір поліграфічної продукції яку необхідно замовляти будь-якій успішній компанії.

На рекламні буклети витрати будуть мінімальні, а от рекламна віддача дуже висока, це дуже важлива характеристика буклету.

Якщо Вам необхідно яскраво презентувати інформацію про свою компанію або свої продукти (послуги чи товари), то буклет або рекламний каталог ідеально підходять для такої мети. Буклети отримують максимальне охоплення. При їх виготовленні не існує неважливих аспектів: і матеріал, зміст і дизайн — важливо все.

Особливості друку рекламних буклетів в РВС-Принт

Виходячи з Ваших завдань буде обраний метод друку рекламних буклетів. Дуже важливо розуміти головну мету друку буклетів.

Якщо, наприклад, Вам необхідно створити буклети для реклами або інформативності з невеликим тиражем, то підійде друк буклетів цифровим способом, на крейдованому папері.

Якщо Вам потрібно передати на буклеті - півтони, то краще вибрати повноколірний друк рекламних буклетів, зображення не втратить в якості і буде достатньо деталізованим.

Основні розміри рекламних буклетів:

— мінібуклет, розмір: 100х210

— формат А5, розмір: 148х210 мм

— формат А4, розмір: 210х297 мм

— євробуклет, розмір: 100х210 мм

Популярними є формати міні буклетів і евробуклетов, вони використовуються на виставках і при передачі клієнту разом з товаром.

Ексклюзивні іміджеві буклети в Києві

Подібні буклети можуть бути надруковані на пластику або на дизайнерському папері. Якщо хочете виділиться серед конкурентів, рекомендуємо зробити незвичайну, нестандартну форму рекламним буклетам.І звичайно, варто замовити особливу післядрукарську обробку: лакування, тиснення і т.п.

Замовити рекламні буклети в Києві ви можете у нас на сайті або в одному з наших офісів в Києві: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9.

Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.