Видео

Фірмові буклети від РВС-Принт

Фірмові буклети від РВС-ПринтЯк замовити фірмовий буклет в Києві? У 2019 році фірмовий буклет вважається найбільш інформативним і недорогим видом рекламної поліграфії. Фірмові блоки можна замовити як частково так і великим тиражем.

Важливі переваги фірмового буклету:

- можливість розміщення великої кількості інформації

- дуже недороге виготовлення фірмових бланків (дешевше ніж каталоги і брошури)

- фірмовий буклет дуже простий в дизайні.

Фірмовий буклет від РВС-Принт це корисна інфрмація з конкретним закликом до дії.

Саме такий буклет зможе дуже дохідливо донести до потенційного клієнта всю необхідну інформацію. Щоб гарантовано отримати максимальний ефект від фірмового буклету ми рекомендуємо виконати кілька важливих порад.

перше, що потрібно зрозуміти, це головне завдання фірмового буклету. Фірмовий буклет необхідний для спонукання клієнта в дії і зацікавити потенційного клієнта в товарі або послузі. Краще зателефонувати нам по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 і замовити фірмовий буклет і наші менеджери і креативні дизайнери зроблять все правильно.

Важливі рекомендації для ефективних буклетів:

— потрібно створювати яскравий буклет - саме такий буклет викликатиме емоції.

— викладайте всю інформацію максимально коротко і зрозуміло.

— Заклик до дії. І обов'язково вкажіть контакти для зв'язку.

Правильне наповнення фірмового буклету

Важлива інформація, яку бажано розміщувати на буклеті

— вкажіть заголовки, графіки (схеми, малюнки, фото, текст

— Контактна та рекламна інформація, мотивація клієнта та заклик до дії

— буклет повинен бути максимально ефективним, якої б мети він не служив: іміджевий буклет, рекламний буклет або якийсь інший його тип.

Коли ви будете замовляти великий тираж буклетів, то ми рекомендуємо використовувати офсетний тип друку. Він дозволяє за невелику кількість грошей за 1 одиницю продукції, за дуже невеликий термін з високою якістю виконаємо замовлення.

Якщо вам потрібно розробити невеликий тираж - так би мовити, пробний, то ідеальним рішенням буде цифровий друк. Вона дозволяє виробляти будь-яку кількість тиражів продукції. Навіть від однієї одиниці.

Замовити фірмовий буклет Ви можете у нас на сайті або в одному з наших офісів в Києві: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9. Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.