Видео

Переваги цифрового друку каталогів

Переваги цифрового друку каталогівДрукарня "РВС-Принт" рекомендує звернути увагу на високий рівень чіткості і якості, яскравості і соковитості фарб при виготовленні каталогу. Фотодрук каталогу в нашій компанії це відмінний варіант для замовника, отримати найвищу швидкість друку каталогу і отримання малотиражної продукції в будь-якому необхідному Вам кількості.

Цифровий друк каталогів це чудова можливість, коли потрібно надрукувати дуже швидко невеликий тираж каталогів для виставки, презентації або незапланованої ділової зустрічі з потенційним партнером або клієнтом.

у виробництві цифрових каталогів використовуються скоби або пружини, вони надають більше солідності і довговічності виробу.

Гарантувати прекрасний результат зможе професіоналізм наших досвідчених співробітників і дизайнерів, вибір будь-якого формату і чудова передача кольору. 

Важливі особливості цифрового друку каталогів

— Не потрібно замовляти мінімальний тираж. Наша друкарня може виготовити будь-яку кількість - навіть одну одиницю. Тим самим Ви отримуєте найдоступнішу ціну на продукцію.

— Дуже високий рівень якості - соковиті кольори, чіткі контури, можливість підкреслити найдрібніші деталі зображення, реалістичні відтінки.

— Є можливість внесення будь-яких змін у процесі додрукування тиражу - навіть якщо змінилися номер телефону або реквізити вам не потрібно буде знищувати величезний тираж

— Цифрове зображення формується в електронному вигляді і воно повністю готове до друку. Оперативність процесів всього виробництва.

— Величезний вибір матеріалів: цифровий друк каталогів можна виготовляти на тканині, на плівці або пластику.

— Є можливість реалізації пробного відбитка. Завдяки чому можна реалізувати будь-які дизайнерські задумки та ідеї.

— Цифровий друк каталогів в першу чергу, це індивідуальний підхід. І робота з невеликими тиражами.

цифровий друк ідеальний для виробництва каталогів

Коли потрібен оперативний Терміновий друк каталогів або коли потрібно ефектно виділити товар або послугу, цифровий друк допоможуть вирішити проблему. Для абсолютно будь-якого напрямку бізнесу підійде яскрава і з високою чіткістю зображення поліграфія.

Замовити друк каталогу Ви можете у нас на сайті або в одному з наших офісів в Києві: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9.

Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.