Видео

Навіщо потрібні корпоративні видання?

Навіщо потрібні корпоративні видання?Сучасні великі компанії часто замовляють таку послугу як: виготовлення друкованих видань, газет, журналів. Основні читачі даної продукції є співробітники організації. Найважливіша мета подібної друкованої продукції - це максимально зблизити співробітників компанії.

Наприклад, відомий великий банк - замовляє друк газет, і це за словами керівника відділу, дозволяє колегам по роботі краще пізнавати один одного і в результаті більш ефективно працювати і допомагати один одному.

Корпоративні видання

Більшість людей люблять читати, і новини компанії та цікаві факти, за новими послуг, продуктів компанії про її нові звершення буде гарантовано прочитано. Подібні друковані видання залучать до обговорення всіх співробітників. Лояльність працівників буде краще.

Кому найчастіше необхідні корпоративні видання

Великим корпораціям і компаніям, де співробітники можуть не знати один одного. Так само корисні корпоративні друковані видання будуть організаціям, які працюють в основному на віддаленій роботі або можуть мати багато філій і офісів, які розміщені в різних містах.

Корпоративні видання, що можна публікувати?

— актуальні новини компанії

— перспективи та плани на квартал або місяць компанії

— важливі правила та накази організації

— важливі інтерв'ю про стратегію компанії і головних ТОП менеджерів компанії

— цікаву інформацію про співробітників організації

— корисні матеріали, які відносяться до професійної діяльності компанії

— привітання зі святами співробітників або важливими подіями компанії

Друковані дайджести та корпоративні новини

У сучасному бізнесі можна помітити дуже популярний тренд зі створення команд з максимальною ефективністю. Це як правило, 4-8 осіб в групі. В одній організації можуть працювати кілька таких команд. Тут, дуже важливо, щоб взаємодія таких команд була максимальною і природною. Для цього завдання дуже добре підходять корпоративні друковані видання.

Вони інформують про важливі події всередині компанії і покращують корпоративний дух. Корпоративні новини дозволяють дізнатися як позитивні так і проблемні сторони в роботі компанії. Почуття підвищеної відповідальності буде підвищено у окремих співробітників, від знань проблемних місць в роботі компанії.

Замовити корпоративні видання ви можете у нас на сайті або в одному з наших офісів в Києві: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9.

Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.