Видео

Корисне про брошури

Що необхідно знати про брошурахМи рекомендуємо завжди ознайомиться з тим чи іншим видом поліграфічної продукції перед тим як її замовляти. Це необхідно зробити через те, щоб більш точно вийшло підібрати виріб, повністю виконує необхідні функції і відповідний вашим вимогам і побажанням.

Для прикладу можна взяти рекламні інструменти, це можуть бути: флаєри, листівки, буклети, коли необхідні іміджеві інструменти, то це: щоденники, каталоги, календарі і т. д. В цій невеликій статті друкарня "РВС-Принт" вирішила більш детально зупиниться на - брошурах.

Брошури-це багатосторінкова поліграфічна продукція. Брошури можуть виконувати різноманітні функції: інформаційну, рекламну та іміджеву.

Для клієнта важливо знати таку інформацію про брошури: способи друку брошур, які бувають формати брошур, різновиди матеріалів для брошур, типи скріплення, післядрукарські роботи.

Друк брошур може відбуватися двома способами: офсетним і цифровим. Якщо Вам належить виготовлення великого тиражу брошур - то кращий для вас варіант буде - офсетний спосіб друку. Але якщо тираж очікується не дуже великий, то через дорожнечу додрукарського процесу - офсетний друк краще не вибирати, а вибрати цифровий друк.

Цифровий друк брошур підходить під малі тиражі і коли необхідно виконати невеликий тираж брошур - максимально швидко.

Стандартний розмір брошури

На сучасному обладнання, на сьогоднішній день, можливо виготовити різноманітного розміру брошури, навіть самі незвичайні і нестандартні.

Брошури стандартних розмірів це: А3, А4, А5, А6. Все що іншого розміру вважається нестандарт і буде стояти дорожче. Також можна замовити фігурні брошури (вирубні).

Скріплення брошур можна здійснити трьома способами:

- скріплення брошур за допомогою скоб

- скріплення брошур за допомогою КБС

- скріплення брошур за допомогою пружини

Вибір скріплення залежить від побажань замовника і від кількості сторінок.

Замовити якісні брошури ви можете у нас на сайті або в одному з наших офісів в Києві: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9.

Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.