Видео

Стандартний розмір візитки

Стандартний розмір візитки90х50 мм складає стандартний розмір візитки, тобто це 9х5 сантиметрів, але такий стандарт можна зустріти в країнах колишнього СНД. У розмірі кредитної картки прийнято виготовляти візитку в Світі, а це - 85х55 мм (розмір візитки євро). На сьогоднішній день, багато замовників для міжнародних зустрічей дуже часто замовляють у друкарні РВС-Принт, додаткове виготовлення візиток розміром 55х85 мм

Що стосується пластикових візиток то тут стандартом можна вважати розмір - 86х54 мм При виробництві візиток завжди дизайнер в макеті повинен закласти додатково 2-3мм з кожної її сторони, це відстань робиться спеціально, щоб вистачило для обріза візитки.

Таким чином розмір макета візитки в Adobe Photoshop-94х54 мм або 96х56 мм.

В принципі, сучасні візитки можна зробити будь-якої форми і будь-якого розміру, але ми рекомендуємо все ж звернути увагу на важливі особливості:

1. Витрата паперу на виробництво візиток. Як описували раніше стандартний розмір візитки це 50х90 мм. при такому розмірі відбувається найменша витрата використовуваної на виготовлення візиток паперу. Аркуші формату А3 + використовуються при цифровому друці, на них можна розмістити 24 візитки. Саме з цієї причини в Києві поліграфії часто пропонують комплекти візиток з 96 штук, а не з 100 штук.

4 аркуші стандартного паперу А3-96 візиток у розмірі 50х90 мм.

Якщо використовується офсетний друк, в такому випадку листи формату А1 і візитки розміром 50х90 мм. не залишаючи невикористаних проміжків будуть рівномірно розміщені по периметру листа. Ось чому замовнику необхідно буде доплатити за нестандартний розмір своїх візиток - так як буде перевитрата папери.

2. Під стандартні розміри візиток існують: візитниці, в гаманцях спеціальні кишеньки (розміром в кредитну картку - максимум). І якщо зробити візитку не стандартного розміру людина якій ви дасте малоймовірно, що буде її зберігати, так як йому буде це просто незручно.

Друкарня "РВС-Принт" рекомендується виділити свою візитку - не розміром, а креативним дизайном, застосуванням різних постработ або виготовляти візитки з незвичайних матеріалів. Сучасні візитки в Києві можуть бути виготовлені починаючи від дизайнерського картону до дерева або заліза.

Післядрукарські роботи навіть саму звичайну з крейдованого паперу візитку здатні перетворити практично у твір мистецтва. Головне, щоб післядрукарські роботи гармонійно поєднувалися з продуманим дизайном. А це можуть зробити тільки професіонали своєї справи, ось їх контакти, телефонуйте: + 38 (044) 454-12-12 або +38 (044) 369-57-69. У нашій друкарні Вам зможуть розробити ексклюзивний дизайн візиток, надрукувати їх будь - оперативно, виконати термінову цифровий друк візиток, офсетний друк візиток і виконати будь-які післядрукарські роботи над ними.

Наше сучасне обладнання та професійні досвідчені дизайнери зможуть втілити найсміливішу ідею замовника, чи можуть йому запропонувати самі креативні варіанти його майбутніх візиток. Наша друкарня приймає замовлення будь-якої складності і будь-якого обсягу. Будемо раді співпраці.

Замовити візитки в Києві ви можете у нас на сайті або в одному з наших офісів в Києві: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9. Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.