Видео

Поліграфія в готельному бізнесі

 Поліграфія в готельному бізнесі стрімко набирає обертів і вважається одним з найперспективніших — готельний бізнес. Величезна конкуренція та зростання готельного бізнесу зобов'язує всіх керуючих готелів активно просувати фірмовий знак для зміцнення бренду в цілому. Друк фірмових візиток, папок, та іншої поліграфічної продукції це важлива частина маркетингової діяльності готелю.

Обов'язковість брендингу готелю

ефективність і користь брендингу готелю неможливо переоцінити. Треба робити акцент на тому, що людина набагато краще запам'ятовує предмет і інформацію побачивши своїми очима або доторкнувшись до нього.

Сенсорний брендинг це і є концепція, при якій візуальні і візуальні атрибути є ключовими.

Дуже важливо, щоб готель "виділявся з натовпу". Потрібно обов'язково використовувати спеціальну символіку і розміщувати її на всій поліграфічної продукції.

Важливі переваги брендингу готелю:

— Репутація. Коли використовується унікальне оформлення це пряма лояльність клієнта і "почуття бренду".

— Впізнаваність. Новий клієнт без зусиль ідентифікує готель серед багатьох інших, в елементах брендингу (вивісках, табличках, папках) використовується фірмовий стиль.

— Престиж. Почуття довіри викликає саме той готель, який дбає і витрачати кошти на рекламу і на своє ім'я.

— Конкурентоспроможність. Нехтуючи індивідуальною поліграфією інші готелі, істотно програють у тих готелях, які підвищують свою популярність і свій статус за рахунок вкладання коштів в рекламну друковану продукцію.

Замовити поліграфію для готелю ви можете у нас на сайті або в одному з наших офісів в Києві: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70 або отримати її в одному з наших офісів в Києві: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9.