Видео

Якими бувають календарі?

Для вимірювання часу з давнини людьми використовуються календарі. Сьогодні можна купити кілька різновидів календарів, кожен календар має свої особливості. Друкарня "РВС-Принт" пропонує послуги з друку настільних календарів. У цій невеликій статті ми розглянемо різні варіанти даних виробів.

Квартальні календарі в офіс або будинок

Квартальні календарі користуються на сьогоднішній день дуже великою популярністю. На одному розвороті можна побачити відразу три місяці, що дуже зручно. Квартальні календарі дуже добре підходять як для офісу, так і для дому. Вони бувають двох типів:

Настільні календарі

Календарі у вигляді будиночків ідеально підійдуть для установки їх на офісний робочий стіл. Такі календарі складаються з підставки і календарної сітки, які з'єднані за допомогою спеціальної пружини. Подібні календарі замовлені у нас в друкарні можуть мати абсолютно будь-який дизайн. Можливо використовувати додаткову обробку календаря: тиснення, ламінування або лакування.

Постери з особливо щільного паперу. Календарі-блоки з більш тонкої.

На таких виробах можна розмістити рекламні та іншого роду зображення.

Перекидні календарі

Перекидний настінний календар дуже популярний. Такий календар складається з 14-ти сторінок, дві сторінки це обкладинки, а 12-ть представлені окремо всі місяці.

Кишеньковий календар

Дуже корисна річ. Допомагає завжди планувати заходи і завжди стежити за ходом часу. Розмір такого календаря не більше 100*80 мм. Такі календарі роблять з міцної, надійної паперу високої щільності.

Замовити календарі в Києві ви можете у нас на сайті або в одному з наших офісів в Києві: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70 або отримати її в одному з наших офісів в Києві: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9.