Видео

Друк візиток

Друк візитокВізитна картка це незмінний атрибут ділової людини України.

Це прямокутний шматок пластику або картону, який містить корисну інформацію про людину або про компанію.

Мета поширення візитної картки це формування позитивного іміджу окремої особи або компанії. У цій невеликій статті ми розповімо як правильно оформити візитні картки.

Зовнішній вигляд візитних карток

Не бажано використовувати дуже яскраві,"отруйні кольори" в оформлення: зелений, Жовтий, Червоний. Такі кольори будуть викликати відчуття вульгарності і дешевизни і можуть відвернути від змісту. Кращого за все вибрати більш м'які кольори: сірий, бежевий, ніжно-рожевий або світло-коричневий.

Візитні картки виробляють з різних матеріалів: щільний картон, пластик, так само зустрічаються і металеві візитки. Щільний картон найпоширеніший матеріал для візиток, основною його проблемою можна назвати загинаються кути і стирається написи. Візитки з пластика більш міцні і надійні, але при цьому відносно дорогі. Зустрічалися компанії, які використовують для матеріалу метал або деревину.

Розміри візитних карток так само різноманітні. За кордоном і в Україні стандарти різні. Вітчизняний стандарт це 9x5 см. у Великобританію даний параметр пов'язаний з громадським становищем власника візитки і віком.

При виборі кольору тексту важливо досягати контраст з фоном. Найпопулярніші це темно-сині і чорні тони. Донести важливу інформацію - це головна мета візитки, це важливо пам'ятати.

Замовити візитки в Києві ви можете у нас на сайті або в одному з наших офісів в Києві: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70 або отримати її в одному з наших офісів в Києві: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9