Видео

Продукція широкоформатного друку та сфери її застосування

Продукція широкоформатного друку та сфери її застосуванняБез широкоформатного друку неможливо уявити собі сьогодні виготовлення рекламної продукції. Крім друку постерів і плакатів для зовнішньої реклами, вироблена даним способом, поліграфічна продукція широко використовується в багатьох інших областях.

Застосування широкоформатного друку:

— оформлення інтер'єрів

— реклама

Широкоформатний друк для кожної з цих цілей має свої особливості, пов'язані з масштабами, призначенням продукції, матеріалом виготовлення та умов експлуатації.

Реклама на банерах

Широкоформатний друк використовується для зовнішньої реклами, так і для реклами яка менше по розмірах - усередині приміщень.

Широкоформатний друк постерів, банерів, афіш, плакатів і розтяжок сьогодні проводиться із застосуванням інноваційних матеріалів і новітніх технологій. Завдяки цьому з'являється можливість створювати яскраву, масштабну, естетично привабливу продукцію яка здатна витримати дуже серйозні навантаження і дуже агресивне середовище (сонце, вітер, дощ, град), при цьому всі її споживчі якості будуть збережені. Друкується така продукція на особливій дуже міцному папері, спеціальній плівці, банерній тканині, для отримання особливої міцності вироби можуть бути заламіновані.

Сфери застосування в зовнішній рекламі:

Використовують широкоформатний друк при створенні всіляких білбордів, вивісок, лайт-боксів та інших великогабаритних носіїв які можна зустріти на кожній вулиці великого міста.

Практично всі види такої продукції використовуються в оформленні виставкових стендів від постерів невеликих розмірів до величезних розтяжок і банерів.

Використовують широкоформатний друк при проведенні свят, фестивалів, спортивних заходів та рекламних акцій на відкритому повітрі. Крім рекламної, постери і плакати несуть дуже часто інформативну, важливу навантаження.

Поліграфічні вироби в некомерційних цілях можуть використовуватися у вигляді банерів, стендів, розтяжок культурного, інформаційного, політичного характеру.

Продукція широкоформатного друку вкрай затребувана в торгівлі: всередині ринків, магазинів, торгово-розважальних комплексів, супермаркетів, в зовнішній рекламі.

Використовується продукція широкоформатного друку на рекламі на транспорті

на автобусах, автомобілях, трамваях), дуже популярний вид реклами у великих містах. В даному випадку цінується міцність, стійкість до забруднення і яскравість продукції.

< p>оформлення інтер'єру широкоформатною продукцією

Прекрасним матеріалом для оформлення інтер'єрів широкоформатний друк стала завдяки своїй якості. Сьогодні можна часто зустріти в інтер'єрі кафе, ресторану, офісу кінотеатру подібні поліграфічні рішення.

Для інтер'єру дуже часто використовується:

— фотошпалери

— постери

— репродукції картин

Замовити послуги широкоформатного друку ви можете у нас на сайті або в одному з наших офісів в Києві: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9.

Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.