Видео

Цифровий друк та його класифікації

Цифровий друк і її класифікаціїОднією з найпоширеніших і затребуваних видів друку на сьогоднішній день можна сміливо назвати - цифровий друк.

Завдяки її технічним особливим можливостям її можна класифікувати. Відрізняється даний вид друку високою якістю застосовуваного обладнання.

"Динамічний" вид друку дозволяє репродукувати зображення, тобто його форму прямо в пам'яті обладнання. Якусь класифікацію дозволяє розробити даний вид друку, з точки зору технічного забезпечення. Це трудомістка робота, але можливість тиражування присутня.

 

Також існує, на сьогоднішній день, "статичний" друк, в якій ні форми, ні відбитки не є змінними. За своїм бажанням відбитки неможливо буде модифікувати. Різноманітність технологій є основною класифікацією В цифрового друку.

Струменеві принтери дають непоганий результат-якість растра відповідає исходнику, а зображення залишається чітким. Струменеві принтери мають характеристику-точка перегріву. Якщо працювати з струменевим принтером в м'яких умовах, то можна помітити, що з часом папір починає нагріватися, коли вона проходить через струменевий принтер. Якість друку падає якщо піддавати перегріву часто ваш струменевий принтер.

Термосублимационный вид цифрового виробництва розвивається дуже активно. Даний вид друку більш дорогий ніж струменевий друк. Термосублімаційний вид цифрового виробництва це дуже точна передача найдрібніших елементів на зображення, їх точність при передачі.

Широкоформатний друк через сильне збільшення вимагають високої якості друку.

Відбитки цифрового характеру часто можуть проходити генерацію прямо на моніторі. Дані з монітора (комп'ютера) можливо перенести на носій найрізноманітнішими сучасними способами. Завдяки сучасному оснащенню цифрового друку, багато проблем залишаються невпізнаними для клієнта сучасної друкарні. Оперативність цифрового друку, складно переоцінити. Цифровий друк має багато переваг перед іншими способами рекламного та поліграфічного виробництва. В даному випадку дуже важливим залишається вибір правильної, надійної друкарні.

Замовити послуги цифрового друку ви можете у нас на сайті або в одному з наших офісів в Києві: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9.

Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.