Видео

Що необхідно знати про брошури

Що необхідно знати про брошурахПеред тим, як замовити поліграфію в Києві рекомендуємо ознайомитися з характеристиками тієї чи іншої поліграфічної продукції. Це необхідно для того що б грамотно підібрати рекламну поліграфію під Вашу бізнес нішу. Приміром, якщо Вам потрібні рекламні інструменти, тоді пропонуємо вам замовити буклети, флаєри, листівки, а якщо мова йде про іміджевому напрямку, тоді пропонуємо звернути увагу на щоденники, календарі, каталоги.

Що таке брошури? І для чого вони потрібні? Це головна тема даної статті.

Вид поліграфічної продукції за типом багатосторінкової поліграфії - це брошури. Дана поліграфія являє собою багатосторонню виріб, який виконує кілька функцій: іміджеву, рекламну та інформаційну.

вся інформація, яку потрібно знати про брошури-це можливі типи скріплення, способи друку, построботи, матеріали для друку. Якщо Ви чітко сформулювали для себе всі ці критерії, ми зможемо підібрати оптимальний спосіб виготовлення брошур, з огляду ваш бюджет і інші побажання.

Друк брошур як і інша поліграфія можливі офсетним або цифровим методом.

Якщо Вам потрібно виготовити великий тираж брошур, тоді рекомендуємо віддати перевагу офсетному способі друку, так як друк малих тиражів даними способом дуже невигідна з-за складного друкарського процесу.

Часом замовники зовсім не звертають уваги на вартість брошур, головний показник для них - це якість виробів. А відмінної якості можна домогтися здійснюючи друк офсетним способом.

Якщо друк брошур в Києві вам потрібна терміново або ж виникла необхідність друку невеликої кількості поліграфії, цифровий друк вам в допомогу. На сьогоднішній день цифрова печатка є досить популярною, так як оперативність виконання іноді стає важливіший якості друку.

Завдяки сучасному обладнанню, з'явилася можливість виготовлення брошур нестандартної форми, виду або типу. Але відзначимо відразу, що за таке "задоволення" потрібно відповідно заплатити.

За словами фахівців стандартні розміри брошур наступні: формат А3, А4, А5, А6. Дуже часто наші замовники відходять від таких стандартів, замовляючи друк фігурних нестандартних брошур.

Після друку брошур їх вирізають до потрібного формату, після чого здійснюється їх скріплення. Скріплювати брошури можливо завдяки скобам, за допомогою КБС і завдяки пружинам. Яким саме методом скріплювати брошури залежить від уподобань замовника і від кількості сторінок.

Не варто думати, що створення брошур закінчується на етапі їх друку. Для того, щоб поліграфічний виріб виглядало привабливо варто застосовувати постработы. Практично в 90% випадків друк брошур здійснюється на крейдованому папері, при цьому існує безліч інших матеріалів, які можна використовувати для виробництва брошур, якщо в цьому є необхідність. Якщо Вам потрібно надрукувати брошури для рекламних цілей, тоді крейдованого паперу буде цілком достатньо. А ось якщо мова йде про іміджеві брошури, тоді можна погратися з дизайнерським папером.

Це стосується і післядрукарських робіт. За класикою брошури ламінують. Вони можуть бути матовими або глянцевими. Якщо потрібно щось цікавіше, віддайте перевагу, вибірковому лакування. Висічці, тиснення, Висічці та ін.< / p>

Всі ці додаткові роботи звичайно ж більш затратні, але в підсумку ви отримуєте презентабельні брошури.

Замовити брошури ви можете у нас на сайті або в одному з наших офісів в Києві: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9.

Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.