Видео

Види і типи цифрового друку

Види і типи цифрового друкуЦифровий друк застосовується коли необхідно терміново виготовити поліграфічну продукцію або потрібен друк малих тиражів.

Одиничні екземпляри або малі тиражі, порівняно недорого здатний виготовити тільки цифровий друк. У даній статті ми розглянемо два основних види цифрового друку.

Основні види цифрового друку:

Листовий цифровий друк. Вся цифровий друк спочатку здійснювалася тільки на листових матеріалах використовувалися при цьому як ексклюзивні матеріали (самоклеющаяся папір, крейдований папір, дизайнерський картон. самоклеюча плівка та інше) так і стандартні.

На відповідному обладнанні є обмеження при листового друку. При листового друку на відповідному обладнанні є обмеження-найбільший формат поліграфії А2. Деякі люди виділяють фотодрук - як окремий вид друку, це не зовсім вірно, так як фотодрук здійснюється на листових матеріалах, його правильно віднести до листової друку.

Ролевий друк або рулонний друк. При друку на цифровому обладнанні можливо використовувати рулонні матеріали. Весь процес цифровий друку повністю автоматизований і це якісно відрізняє цей вид друку від інших варіантів.

Не потрібно при цифрового друку - тривала додрукарська підготовка, необхідно створити дизайн макет і відправити його на друк, після чого здійснити відповідні постработы, і ваше виріб готовий. Висока швидкість друку досягається за рахунок такого простого технологічного процесу.

Кілька важливих переваг цифрового друку:

— висока якість друку

— можливість друку пробних або одиничних примірників

— для друку можна використовувати різні матеріали

— змінні дані можна наносити на весь тираж

Цифровий друк в Києві сьогодні дуже актуальна, в умовах швидкого темпу роботи багатьом компаніям потрібно термінове виготовлення поліграфії: терміновий друк візиток, терміновий друк каталогів, терміновий друк листівок, терміновий друк буклетів та іншого. Тільки за допомогою цифрового обладнання можна виконати будь-який термінове замовлення максимально швидко, такою перевагою не відрізняється жоден інший спосіб друку.

Замовити цифровий друк ви можете у нас на сайті або в одному з наших офісів в Києві: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9.

Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.