Видео

Професійна друкарня в Києві. Цифровий друк

Професійна друкарня в Києві. Цифровий друкЦифровий друк Київ – недорого, якісно, швидко! Вам потрібна термінова висококласна цифровий друк в Києві?

Компанія "РВС-Принт" готова запропонувати своїм замовникам за недорогими цінами повний спектр поліграфічних послуг. Ми готові максимально якісно і точно в строк виконати замовлення будь-якої складності та об'єму.

Друк – це прекрасний спосіб ефективно і дешево просувати свій бізнес. Наші фахівці допоможуть в розробці логотипу та дизайну продукції (флаєри, візитки, календарі, листівки,).

Цифровий друк - це передача відбитка через тимчасову друковану форму, завдяки чому є можливість виготовляти різноманітні тиражі продукції, починаючи від декількох примірників. Без особливих витрат цифровий друк дозволяє підвищити рентабельність бізнесу.

Застосування цифрового друку

Цифровий друк має дуже широке застосування. Завдяки цифрового друку можна робити: барвисті календарі, виготовляти буклети, папки, агітаційні матеріали, каталоги, листівки, стікери, флаєри. Її можна успішно використовувати в рекламі, дизайні, навіть при оформленні інтер'єру. Такий метод друку вимагає наявності сучасного поліграфічного обладнання. На виході повинна вийдуть високоякісна поліграфія, для цього потрібні інноваційні друкарські машини. У поліграфії "РВС-Принт" ми використовуємо тільки найсучасніше обладнання.

Переваги цифрового друку:

— Є можливість друку пробного зразка, щоб переконатися в дизайні, яскравості малюнка і чіткості зображення.

— Регульований обсяг поліграфічної продукції від декількох примірників до великих тиражів.

— Можливість друку за ескізами клієнта індивідуального дизайну.

— На будь-якому етапі випуску замовлених товарів можна вносити зміни.

— Відсутня додрукарська підготовка.

— На весь процес цифрового друку йде дуже мало часу

— Зображення може переноситися на папір, плівку, пластик, фотопапір.

Види друку

Можливо виділити три основних види друку. Це лазерний спосіб, листовий друк і широкоформатний тип. Лазерний друк відрізняється від офсетного способу. При офсетного друку спочатку необхідно виготовити спеціальну форму, на цю форму накладається фарба, після чого форма притискається до гумового полотна. Офсетний друк дуже вигідна на великих обсягах, але вона поступається цифрового друку по яскравості і чіткості країв.

Замовити цифровий друк ви можете у нас на сайті або в одному з наших офісів в Києві: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9.

Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.