Видео

Професійна друкарня в Києві

Профессиональная типография в КиевеКожне місто сучасної України на своїх вулицях оточений інформаційними стендами, плакатами та безліччю рекламних оголошень. З полотен таких рекламних оголошень нам посміхаються зірки естради та кіно, що пропонують ту чи іншу послугу або купити товар. Уздовж кожної дороги стоять білборди які показують тарифні плани операторів стільникового зв'язку з акційними пропозиціями підключитися до мережі за вигідними цінами.

Вікна в торговельно-розважальних комплексах прикрашені плакатами з спеціальними пропозиціями та акціями.

 

Ми дуже рідко замислюємося, який величезний обсяг інформації щодня друкується на плоттерах і принтерах.

Незалежно від роду діяльності компанії у кожної компанії виникає необхідність у роздруківці.

Меню кафе і ресторанів, рекламні оголошення, політичні банери, соціальна реклама, запрошення та візитки — все це вимагає якісних фарб при друці і гарного оформлення. Друкарні займаються професійним виготовленням і печаткою все, що було перераховано раніше. Більшість обивателів, уявляю друкарню як місце де знаходяться 4-5 чоловік і потрібні документи відправляють на роздруківку. Але насправді - сучасна друкарня це команда професіоналів які ідеально володіють графічними редакторами та мають великий досвід у роботі з високотехнологічної спеціальною технікою друкарні. Це люди які можуть підійти в кожному своєму клієнтові з індивідуальним підходом. Для створення яскравою і помітною реклами обов'язково потрібен креатив і талант, саме з цієї причини в друкарні "РВС-Принт" працюють кращі професіонали Києва.

Послуги друкарні "РВС-Принт"

Неможливо обійтися ні однієї компанії України без поліграфічних послуг. Сучасні друкарні займаються створенням поліграфічної продукції всіх розмірів. Безмежна і різноманітна сфера дій сучасної друкарні.

Ви можете замовити такі послуги друку:

— друк візиток;

— друк листівок;

— друк листівок;

— друк книг;

— друк журналів;

— друк воблерів;

— друк брошур;

— друк календарів;

— друк банерів;

— друк плакатів і т. д.

Дуже часто в нашу друкарню звертаються клієнти яким потрібно розробити дизайн-макет поліграфічної продукції - у нас є дана послуга.

Друкарні Київ

Міська друкарня РВС-Принт " пропонує послуги офсетного та широкоформатного друку, цифрового друку.

Такий спектр робіт можуть виконати тільки великі друкарні столиці у яких є кваліфіковані кадри для цього і сучасне обладнання.

Вимоги сучасного ринку такі, що друкована продукція повинна легко сприйматися людиною і бути такою, що запам'ятовується. РВР-Принт бере на себе всі зобов'язання по створенню і реалізації такої продукції. Замовити поліграфічну продукцію ви можете у нас на сайті або в одному з наших офісів в Києві: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9.

Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.