Видео

Виготовлення мобільних стендів

Виготовлення мобільних стендівОдним з найефективніших видів реклами є мобільні виставкові стенди. Інтерес організаторів виставок та підприємців до цих стендів пояснюються насамперед, відносно невисокою ціною і простотою їх складання. У рекламному бізнесі конструкції мобільних стендів зайняли в популярності окрему нішу, за успішні рекламні заходи щодо просування товарів і послуг.

Дуже часто мобільні стенди розміщуються поряд з рекламованим товаром або послугою, що значно збільшує їх продажу. Перевага мобільних стендів полягає ще й у тому, що з його допомогою можна швидко і недорого оформити рекламу в будь-якому приміщенні, яка приверне увагу потенційних клієнтів. Обстановка в приміщенні радикально змінитися всього за кілька хвилин, завдяки сучасним мобільним конструкцій.

Мобільні виставкові стенди часто використовують під час виставок, проведення промо-акцій, для ефектного оформлення місць продажів та інших рекламних заходів. Їх легко монтувати і зовсім не важко розібрати будь-то преміум або економ класу, а також конструкції будь-якої конфігурації.

Крім того, виготовлення мобільних стендів займає зовсім небагато часу.

Наша компанія спеціалізується на виробництві рекламних стендів різних видів. Продаж мобільних стендів - наша спеціалізація. Легко переносяться виставкові конструкції будь-якої конфігурації преміум-і економ-класу можна придбати у нас. Досвідчені фахівці допоможуть вибрати оптимальний варіант, що задовольняє всім запитам споживача.

Мобільні виставкові стенди дійсно мають масу переваг. Рекламний мобільний стенд дозволить швидко і недорого оформити будь-яке приміщення і привернути увагу потенційних клієнтів. Всього за кілька хвилин завдяки сучасним мобільним конструкцій обстановка радикально змінитися.

Мобільний виставковий стенд, купити який можна у нас, - це ефектне оформлення місць продажів і реклама, яка привертає до себе увагу. Таке рішення незамінне для виставки, вони чудово виглядають під час проведення промо-акцій та інших рекламних заходів. Такі підлогові конструкції легко монтуються і розбираються, як і все інше мобільне обладнання, вироблене нашою фірмою.

Виробництво мобільних стендів високої якості, в тому числі рекламних стійок, зараз здійснюється багатьма компаніями. Це пояснюється популярністю такого виду рекламного обладнання як мобільні стенди. Замовити виробництво мобільних стендів Ви можете у нас на сайті або в одному з наших офісів в Києві: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9.

Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.