Видео

Широкоформатний друк на сітці

Широкоформатний друк на сітціШирокоформатний друк реклами на сітці найчастіше використовується в містах, де є великі будинки з потрібним видом фасадів. Іноді такий вид друку використовується для прикриття бракованого фасаду. Але в основному, замовник просто не оплачує бракованої роботи і змушує недобросовісного виконавця її переробити. Іноді такий вид прикраси застосовується для зміни іміджу будівлі, змінивши одне зображення на інше. Але це буває рідко і тільки за передбаченим на це планом.

Широкоформатний друк на сітці отримала найбільше поширення в якості реклами. Виділити потрібну інформацію і найбільш привернути до неї увагу можна тільки за допомогою великих зображень. Дуже часто можна побачити великий рекламний плакат знаходиться біля торгового центру або фірми.

Для багатьох жителів широкоформатний друк рекламного типу не прикрашає вигляд міста. Доречною буде реклама на фасаді будинку, який рекламується. Зробити таку рекламу можна за допомогою фасадної сітки. Такий спосіб допоможе потенційному клієнту зорієнтуватися і знайти потрібний торговий центр або фірму, до того ж поменше буде реклами на вулицях міста. Вироби широкоформатного друку досить часто використовуються в сукупності з будівельними роботами, щоб замаскувати фасад.

Іноді замовник за різних обставин доводити фасадні роботи не має, а воліє маскувати фасад будинку рекламним зображенням, яке нанесено на вінілову сітку. Виходить як би подвійна вигода і фасад готовий і тут же своя реклама. Керівник компанії навряд чи буде задоволений тими проблемами, які викличе шлюб на фасаді, а винному, хто був відповідальним за роботу будівельників доведеться відповідати.

Для захисту від пилу використовується іноді широкоформатний друк на сітці і на тих будівлях, які погано оброблені. Обшивається сіткою не все приміщення, а тільки фасад, щоб не затуляти світло у вікнах, навіть якщо сітка і пропускає світло, але все ж затемнення вона дає. Реклама за допомогою широкоформатного друку на сітці має велику перевагу. Ніякої порив вітру їй не страшний, якщо порівнювати її з натягнутим банером, який буде розриватися на вітрі.

Якщо власником приміщення не є замовник, то він не може встановлювати сітку на будь-яку частину будівлі. У такому разі фасадну частину площі беруть в оренду. Треба зазначити, що на будь-які конструкції рамного типу можна натягнути вінілову сітку.

Ознакою цивілізації є розміщення вінілової сітки на якій нанесена широкоформатний друк з рекламною інформацією, на тлі будівництв і реконструйованих об'єктів, відгородивши будівництво сіткою. Замовити широкоформатний друк на сітці Ви можете у нас на сайті або в одному з наших офісів в Києві: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9. Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.