Видео

Замовити рол ап у Києві

Замовити рол ап у КиєвіНаша друкарня приймає замовлення на виготовлення рол ап на сайті друкарні або в телефонному режимі. Рол ап сьогодні використовують на багатьох заходах, на виставках, конференціях, презентаціях, форумах, ділових зустрічах, семінарах, різних урочистостях. Популярність цього виробу пояснюється тим, що його швидко і легко можна зібрати без спеціальних навичок. Конструкція рол ап досить міцна, може прослужити достатньо довго, в складеному вигляді не займає багато місця, її можна перевозити будь-яким транспортом. Цю поліграфічну продукцію можна розділити на кілька видів:

Класичний мобільний стенд, це алюмінієва конструкція типу екрану, оснащена автоматичним пристроєм підмотки полотна. Іноді задіяний пружинний механізм. Рекламний матеріал скручується всередину виробу за принципом кіноекрану.

X-Banner, ця конструкція складається з 4 стрижнів з пластику, закріплених між собою спеціальним кріпленням, тоді полотно знаходиться на розтяжці «X». В результаті отримуємо площу опори велика, хороша стійкість і зручне кріплення банера.

L-Banner, застосовується при великій площі рекламного полотна. Алюмінієвий стрижень особливої гнучкості здійснює натяг фотопанелей. Металеві планки знаходяться по периметру вироби. Надійне кріплення і невелика вага конструкції дає можливість застосовувати її у великій різноманітності.

Двосторонній стенд, дає можливість встановити банери відразу на 2-х сторонах рекламної конструкції. Полотна кріпляться на парі натяжних роликів. Процес їх згортання ідентичний односторонньому стенду. Кріпильним елементом для плакатів є складова алюмінієва стійка, розташована в центральній частині конструкції. Щоб пішоходи могли вивчати інформацію з різних напрямів, цей рекламний носій встановлюється перпендикулярно до пересуванню пішоходів. Важить конструкція понад 5 кг

У вигляді краплі, це споруда складається високоміцного алюмінію, а з боків розміщені хромовані заглушки з магнітами. Основа стенду виконана в каплевидної форми і виглядає досить масивно. Хорошу стійкість стенду забезпечується поверхнею ролу. Ніжки для його установки не передбачені. Заощадити час на збірці і розбиранні допомагає автоматичний режим підмотка рекламного полотна.

Замовити рол ап Ви можете у нас на сайті або в одному з наших офісів в Києві: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9.

Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.