Видео

Розробка візиток в Києві

Розробка візиток в КиєвіВ даний час будь-яка організація, якою б діяльністю не займалася окрема людина, що надає якісь послуги, повинні мати візитну картку або візитку. Цей невід'ємний атрибут є представницьким особою його власника. Тому до дизайну візитної картки необхідно приділити велику увагу. Наша компанія РВС-Принт має великий досвід у створенні візиток. Дизайнери компанії створили готові шаблони особистих, ділових та корпоративних візиток.

Вони можуть бути чорно-білими або кольоровими, односторонніми або двосторонніми. Але за бажанням клієнта і його накиданнях наші фахівці можуть розробити індивідуальний дизайн візитки. Зміст візитки та її оформлення залежить від того, до якого типу (нехай навіть і умовно) вона належить, особиста, ділова і корпоративна візитка.

Особиста візитка, вже сама назва передбачає вказівку на картці ім'я і прізвище власника, його домашня адреса, телефон, електронну пошту. Ці картки роздаються новим знайомим для продовження спілкування в майбутньому, так легше зберегти контактні дані співрозмовника. Рід діяльності та місце роботи вказується не завжди.

Ділова візитка призначена для обміну з потенційними клієнтами і партнерами контактними даними. У цій картці вказують посаду, ім'я та прізвище представника компанії, її назва, діяльність цієї організації і контактні дані. Найчастіше її використовують при ділових зустрічах, переговорах.

Корпоративна візитка є насамперед рекламою своєї компанії, оскільки виконана у фірмовому стилі і має її логотип. У корпоративній візитці вказана сфера діяльності компанії, які послуги вона надає, контактна інформація та адреса, корпоративний сайт і час роботи. Прізвище та ім'я директора компанії або співробітника в цій візитці зазвичай не вказують.

Дизайнери нашої компанії розробляють візитні картки за наявними у замовника готового зразка або ж тільки їх власної ідеї. Для всіх інших замовників ми пропонуємо макети, виготовлені у відповідності із світовою практикою. Кожен з клієнтів може вибрати зразок, найбільш відповідний за формою змісту і дизайну. Наша друкарня маючи сучасну цифрову печатку створює просто унікальні і стильні візитки, до того ж за доступними цінами. Використовуючи незвичайні матеріали, кольору і способи виготовлення візиток ми пропонуємо по-справжньому авторську роботу.

Замовити візитні картки ви можете у нас на сайті або в одному з наших офісів в Києві: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9. Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.