Видео

Плакат – спосіб зробити товар затребуваним

Для того, щоб зробити товар затребуваним ми рекомендуємо використовувати рекламний плакат.

Друкована продукція самого різного роду сьогодні дуже затребувана. Особливо це стосується друку каталогів, брошур, журналів, плакатів.

У цій невеликій статті ми поговоримо саме про друк плакатів.

Значну роль у сучасному суспільстві відіграє плакат. Його можна використовувати в соціальній сфері і рекламних кампаніях. Цей вид графічного мистецтва дуже затребуваний на сьогоднішній день.

У Франції у XVIII ст. з'явилися перші плакати і мали вигляд гравюр.

Спочатку, над плакатами працювали справжні художники. вони створювали твір мистецтва масового споживання.

Технології створення плаката з плином часу змінилися, але можна сказати, що і сьогодні якісний плакат можна сміливо віднести до сфери мистецтва.

Різні функції виконують різні види постерів.

Інформаційно-рекламний плакат

Інформаційно-рекламний плакат є найбільш поширеним. Подібні плакати інформують про рекламних акціях, нових товарах. Подібні інформаційно-рекламний плакат можна зустріти на вулиці. Плакати використовують практично в кожній рекламній компанії.

Політичні плакати

На політичних плакатах викладаються основні завдання партії, текст агітації, гасла кандидатів. Часто на політичних плакатах зображують державні свята, важливі події в житті країни.

Навчально-інструктивний плакат

Даний вид плакатів здатні допомогти в праці учнів, дисциплінувати їх. Підкаже рішення складної задачі і нагадає про техніку безпеки. Такі плакати містять, як правило, дуже багато тексту.

Виготовлення плакатів і афіш можна кількома способами. Надійним і зручним способом можна вважати офсетний спосіб друку. У даного способу дуже багато переваг: доступна ціна, висока якість друку великих тиражів. Наша друкарня РВС-Принт надає в Києві таку послугу.

Замовити виготовлення плакатів ви можете у нас на сайті або в одному з наших офісів в Києві: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9.

Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.