Видео

Буклет в сучасному бізнесі

Буклет у сучасному бізнесіВідкриваючи нову організацію необхідно витратити чимало сил, коштів і енергії, щоб привернути увагу потенційних споживачів. Робляться різні методи, щоб зацікавити майбутніх клієнтів, проводяться безкоштовні семінари, які організовуються презентації, печатаютися і поширюються листівки та інші друкарські матеріали. Велику роль в просуванні нової компанії, товару або послуги мають і барвисті буклети.

В залежності від функціонального навантаження, від рекламування різних об'єктів, утримання буклетів дуже різне. Якщо це реклама нової компанії то випускається іміджевий буклет, де демонструються головні та унікальні переваги цієї компанії.

Треба відзначити, що сам буклет складається з листа, складеного різними способами, як книжка чи гармошка, або просто складний вдвічі, втричі. Зміст буклету має бути цікавим, яскравим і оригінальним, а сам текст коротким і лаконічним. Іміджеві буклети зазвичай поширюються жителям в районі знаходження компанії. Оригінально оформити буклети допомагають фотографії, картинки, графіки, які використовує наша друкарня.

При проведенні виставок, презентації чи семінари їх організатори використовують іміджеві буклети, в яких інформують потенційних клієнтів докладним описом товарів та послуг, про розпродажі, акції, знижки. Компанії з уже усталеним іміджем і впливом на аудиторію, таку інформацію розміщують у каталозі, який віддрукований офсетним друком, є найбільш економічно вигідним.

За рахунок застосування передових технологій і високої кваліфікації фахівців, наша друкарня забезпечує відмінну якість виробів. З яскравою і якісної друкованою продукцією бізнес будь-якої компанії буде більш успішним та прибутковим. Замовити буклет ви можете у нас на сайті або в одному з наших офісів в Києві: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9.

Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.