Видео

Види каталогів

Види каталогівСтруктурована інформація з якого-небудь ознакою товарів, послуг або списку об'єктів і є каталогом. Кожне найменування в каталозі має своє зображення, а також опис цього об'єкта. Все, що може запропонувати компанія своїм клієнтам зібрано в каталозі. Існує три види каталогів, періодичний, іміджевий та рекламний каталог.

Вже сама назва, періодичний, передбачає випуск каталогу в певні проміжки часу. Відбувається постійне, а головне, своєчасне оновлення інформації про випуск нових товарів або послуг, запровадження спеціальних пропозицій, зміна цін та інша інформація, призначена для постійних клієнтів.

Представником самої компанії виступає іміджевий каталог, в якому відбивається в основному її успішна діяльність. Цей каталог носить ознайомчий характер, він знайомить потенційних клієнтів з діяльністю підприємства, з новими технологіями. Поширюються іміджеві каталоги шляхом адресної розсилки або ж на первинних зустрічах з потенційними клієнтами.

В рекламних каталогах підприємство вказує весь асортимент представлених товарів та послуг за їх цінами та спеціальними пропозиціями. На всі найменування тут буде прайс-листи. Поширюються рекламні каталоги безкоштовно безпосередньо в місці проведення запланованої акції, продажу товарів або ж за допомогою пошти. Тому випуск рекламних каталогів та їх розповсюдження здійснюється чітко за графіком.

Треба зазначити, що друк каталогів не зовсім простий процес. Він відбувається у три основні етапи, це додрукарська обробка, потім сама друк і нарешті, післядрукована обробка. Особливу увагу післядрукарської обробці піддаються іміджеві каталоги, тут застосовуються найновіші технології друку.

Наша друкарня пропонує друк не тільки каталогів, але і брошур, журналів, листівок, календарів і багато іншої друкованої продукції.

Замовити каталоги ви можете у нас на сайті або в одному з наших офісів в Києві: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9.

Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.