Видео

Фірмові бланки

розроблення фірмового бланкаСтворення будь-якої компанії вимагає розроблення фірмового бланка, як її незмінного атрибуту, незалежно від роду діяльності, обороту та інших параметрів. Імідж та репутація компанії багато в чому залежить від дизайну та якості матеріалів, використаних при виготовленні фірмових бланків.

Вся ділова переписка між партнерами і клієнтами зазвичай ведеться на фірмових бланках, які візуально є представниками своєї організації. Фірмові бланки дозволяють швидко визначати компанію, серед всієї паперової кореспонденції. Ці бланки є носіями текстової та контактної інформації між організаціями, обов'язковим атрибутом для офіційних листів. Дизайн фірмових бланків впливає на репутацію та імідж компанії. Тому до їх виготовлення необхідно ставитися з усією серйозністю. Насамперед необхідно вибрати щільну зносостійку папір, де не залишаються відбитки від чорнила.

Вже сама назва фірмового бланка вказує на те, що він має містити всю фірмову атрибутику організації, її логотип, шрифт, колірну гаму. Крім цього тут вказується юридично назва організації, її номери телефонів, факс та електронна пошта. Фірмові бланки використовуються у всій діловому листуванні компанії з її партнерами та офіційними структурами. Будь-яка організація в своєму документообіг вихідних і вхідних потоків використовує ці бланки. На фірмових бланках друкуються претензії, вимоги, комерційні пропозиції, рекламні матеріали, інструктивні листи. Фірмовий бланк, розроблений завчасно, виключає неточності в діловому листуванні, процес створення листа прискорюється.

Лист, оформлений на такому бланку, строго відповідає нормам і правилам ділового спілкування, надає повідомленням офіційний статус. У тому ж воно є візитною карткою компанії, демонструє респектабельність і стиль її керівництва. Кореспонденція, оформлена в строгому діловому стилі, дає можливість адресату отримати всі реквізити та контактні дані, що в свою чергу полегшує ему обробляти і зберігати ці документи. Використовуючи фірмові бланки, компанія підвищує свій діловий імідж, особливо це помітно, формування своєї ділової репутації на початковому розвитку компанії.

Замовити фірмові бланки ви можете у нас на сайті або в одному з наших офісів в Києві: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська 9. Замовлення можна оформити по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.