Видео

Офсетний друк на піку популярності

Офсетний друк на піку популярностіУ сфері реклами та поліграфії дуже міцно на сьогоднішній день закріпилася офсетний друк.

Величезна кількість компаній в Україні яким необхідна рекламна продукція віддають свою перевагу саме - офсетного друку.

Якщо компанії потрібен великий тираж, то саме офсет може гарантувати відмінний результат при порівняно невеликих фінансових витратах замовника. Демократична ціна і висока якість продукції, ось що виділяє офсетний друк.

Практично будь-якого формату виготовляється продукція завдяки офсетного друку, це можуть бути: брошури, буклети, каталоги, плакати, альбоми, журнали та інше.

Друкарня "РВС-Принт" готова виконати найскладніші і сміливі проекти своїх клієнтів. Ми використовуємо в роботі тільки найкраще, сучасне обладнання і у нас працюють співробітники з багаторічним досвідом в поліграфії.

Дуже затребуваною послугою в нашій друкарні на друк офсетним способом це друк буклетів. Саме буклети мають величезну сферу застосування в сучасному світі. Буклет зовні це аркуш паперу, який виходячи з побажань замовника, може бути в кілька разів складний. Буклет несе в собі великий обсяг інформації при своїх компактних розмірах.

Буклет це щось середнє між брошурою і листівкою. По інформативності буклет не менш корисний, ніж брошура, а за вартістю друку офсетним способом буклет трохи дорожче ніж друк листівок.

Друк офсетним способом від друкарні "РВС-Принт" гарна передача півтонів, відмінне, точне відтворення дрібних деталей.

Принцип дії офсетного друку

На спеціальним чином оброблену пластину наноситься зображення, після чого за допомогою проміжного офсетного циліндра зображення переноситься на безпосередній носій.

При такому способі повнокольорове зображення складається з 4 основних кольорів:

- блакитного

- пурпурного

- жовтого

- чорного

Додатково можливо нанести лак, зробити лакування.

Кілька процесів включає в себе важливий підготовчий етап офсетного друку: дизайнер створює макет на комп'ютері, після чого даний оригінал-макет виводиться у вигляді фотоформ. Наступним етапом можна вважати - приладку сучасного обладнання під вироблену форму.

Всі підготовчі роботи переносяться на певний весь тираж. Саме з цієї причини чим більше кількість поліграфічних виробів, тим менше вартість одиниці. Офсетний друк призначена головним чином під великі тиражі.

Ми гарантуємо виконання всіх робіт строго обумовлені з замовником терміни.

Замовити офсетний друк ви можете у нас на сайті або в одному з наших офісів в Києві: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5, або Київ вул. Бориспільська.

Замовлення можна оформити також по телефону: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (044) 369-57-69, +38 (095) 284-90-70.