Видео

Друк проспектів

Друк проспектівПроспектом називають поліграфічний виріб з коротким довідковим викладом змісту продукції компанії або інформації маркетингової тематики. Метою друку проспекту є експонування пропозиції компанія на ринку.

Проспект може бути різноманітного формату з фальцюванням або биговкой.

Фальцюванням називається поліграфічний процес складання листів для отримання видання.

Биговкой називається особлива операція, при якій на товстий аркуш паперу для подальшого його згину наносяться поперечні прямі борозенки.

Кілька важливих переваг проспекту:

- значно більше інформації про послугу чи товар компанії можна розмістити на проспекті, порівняно, наприклад, з простою поліграфічної листівкою

- інформація на проспекті має більш структурований вигляд

- проспект має значно більше презентації порівняно з простими листівками

 

- вартість проспекту значно нижче багатосмугової продукції, такої як: каталог або брошура, але трохи вище ніж у рекламних листівках. Така вартість обумовлена відсутністю скріплюючих елементів, таких як клей, скріпки та інших.

Друкарня "РВС-Принт" спеціалізується на виробництві чудово оформлених, зброшуровані або сфальцованных рекламних проспектах. Проспекти від нашої друкарні лаконічно і яскраво допоможуть познайомити ваших клієнтів з декількома товарами або послугами вашої компанії.

Крім того, професійні співробітники нашої друкарні можуть виготовити елітні проспекти, які будуть присвячені вашої організації і зможуть розповісти про можливості, історію, успіхи та досягнення вашої фірми.

Формат паперу рекламного проспекту як правило - А4. Але ми готові виготовити проспекти і більш маленького формату. Проспекти відмінно підійдуть для презентацій і виставок.

Назву компанії і логотип найчастіше ми розміщуємо на титулі рекламного проспекту. Якщо компанія велика і впізнаваний бренд в усіх куточках Світу, то назва писати не обов'язково, достатньо буде розміщення логотипу.

Всі контакти і реквізити компанії (пошта, адреса, телефон, адреса сайту) друкуються, як правило, на останній сторінці рекламного проспекту.

Друкарня "Рвс-Принт" може виготовити і маркетинговий проспект. У даному вигляді проспекту буде описано призначення та застосування продуктів компанії, його основні переваги і характеристики. Іноді має сенс у проспекті описати принцип дії товару компанії, якщо цей товар має складну конструкцію.

Замовити проспект ви можете у нас в офісі: Київ, вул. Олени Теліги, 4, корпус 2 під. 5 або зателефонувавши за номером: +38 (044) 454-12-12, +38 (097) 461-12-12 або +38 (099) 310-21-20, а також вул. Бориспільська 9 або зателефонувавши за телефоном: +38 (044) 369-57-69 або +38 (095) 284-90-70.